Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 hónapos angol bulldog...

3 hónapos angol bulldog kiskutyámat, hogy szoktassam szobatisztaságra?

Figyelt kérdés
Mindenhova pisil és kakil, de a kihelyezett alomra, csak akkor ha mi ott vagyunk és figyeljük. Állandóan sunyizik és ha bepisil, vagy bekakil tudja, hogy rosszat tett. Naponta 3X visszük le és a napközben végezendő dolgát szeretnénk, ha az alomba helyezné el. Nincs egyedül, én otthon vagyok vele, de ennek ellenére megvárja a megfelelő pillanatot, míg nem figyelek oda és máshova teszi le a kupacot. Mit tegyek?
2011. nov. 14. 10:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Tényleg köszi mindenkinek!!!!!

Beiktatok sokkal több sétát.

2011. nov. 15. 06:24
 12/12 anonim ***** válasza:

én annyit tennék hozzá, hogy nem feltétlen azért pisilt az ágyába, mert épp kellett, és rossz helyen volt

az én francia bulldogom rendszeresen megjelöli az ágyában a pokrócot egy-két cseppel(ált mosás után), erről nem tudom leszoktatni.

és nem arról van szó, hogy nem bírja, hiszen 10-12 órát simán kibírna, csak így jelzi, hogy ez bizony az ő tulajdona

2011. nov. 25. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!