Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen keverék lehet a kutyám?...

Milyen keverék lehet a kutyám? (Képek linkekben)

Figyelt kérdés

3 hónaposan hoztuk el anno egy menhelyről, szülei ismeretlenek. Nem tudom eldönteni milyen fajták lehetnek benne, nagyon érdekelne. Én agár-vizsla keverékre gondoltam de nem teljesen vagyok benne biztos..

Az első képen a menhelyi testvéreivel van, egyedül ő nem lett csíkos.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. nov. 14. 10:24
1 2
 11/18 Akiteki ***** válasza:
Én is dobermannt és vizslát tippelek. Nagyon jól néz ki!
2011. nov. 14. 12:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia!Dobermann-valamilyen kopó és talán vizsla,esetleg Német juhász keverék!De kopó és Dobi tutira van benne,az egyik ismerősömnek dobermann és vizsla-lablador keveréke van,eléggé hasonlít a te kutyád,csak nincs labis vonásai :D szép kutyus nagyon,sok boldogságot hozzá!:D
2011. nov. 14. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:
ja és nem kopós a pofája(előző voltam)
2011. nov. 14. 19:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát de a testvérei vajon mitől csíkosak??? :D
2011. nov. 14. 19:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is vizslát és dobermannt vélek felfedezni benne. Miért csíkosak a tesók? Lehet hogy staffordsire (nem tudom jól írtam e) szóval lehet stafi is van benne és azért némelyik kiskutya azt a szőrszínt örökölte.

Csak egy érdekesség: mi is befogadtunk egy kutyust, szerintünk pincsi keverék, de sokan tibeti spánielnek mondják. Hát nem tudom, de szép és értelmes kiskutya, kedves természettel megáldva. :)

Szerinted milyen "fajta"? :D

[link]

2011. nov. 22. 16:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerintem is tibeti és pincsi keverék lehet. :)
2011. nov. 23. 10:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Am. érdekes, hogy csak az én kutyám lett ilyen "vadas" színű.. XD
2011. nov. 23. 10:17
 18/18 Akiteki ***** válasza:

16:49

Tipikusan az a kutya, akit palotapincsiként szoktak árulni tk. nélkül, de vajmi keveset hasonlít rá. Tibeti spániel elég ritka, de ezek a keverékek tényleg hasonlítanak rájuk.

2011. nov. 23. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!