Mivel érdemes kezdeni? Tanítgatni szeretném.
Sziasztok! :) Van egy 8 hónapos, hááát.... Viszla-tacskó-snaucer keverékem, és egy okos kutyust szeretnék belőle nevelni. Nagy kertünk van, egyenlőre csak hetente megyünk sétálni, de rájöttünk, hogy mindenkivel, és mindennel jól kijön... :) Kutya-macska-ló-ember tesztelve. xD
Egyenlőre nem az olyasmikre gondolok, hogy ül, áll fekszik... Hanem inkább a nemszabad, fejezd be, vár stb-re.... Miket érdemes neki már most megtanítani?
(Jajj de bonyolultan fogalmaztam...)
Csakhogy én azt magyaráztam el, hogy hogyan tanítsa meg a kutyának azt, amiről kérdezett!!!!!!!
Mindegy, ez Magyarország, ez a szint. Semmi sem jó.
Jajjj de sokan írtatok... :)Nos, nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek! (Főleg az első háromnak, abból is leginkább a harmadiknak.)
Kedves harmadik!
Most megoldást találtam a mindennapi sétára. Jajj de várom! :D Most azt csináljuk, hogy minden sarkon a "vár" parancsszóra meg kell álnia, és leülnie az úttest elől. Egyébknt nagyon örülök, hogy más is a jutalomfalattal az "orránál fogva" ültetem, és fektetem a kutyát módszer mellett van. :)) Én se szeretem a kényszerítőset. A további tippjeid is nagyon hasznosnak bizonyultak, főleg a "hozzám". Ismerőssel nem igazán lenne egyszerű ezt, de már úgyahogy tudja, mi az a "vár" talán így is sikerül. :) Eggyben biztos lehetsz: A lepontozás nem tőlem ment. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!