Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel érdemes kezdeni? Tanítga...

Mivel érdemes kezdeni? Tanítgatni szeretném.

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) Van egy 8 hónapos, hááát.... Viszla-tacskó-snaucer keverékem, és egy okos kutyust szeretnék belőle nevelni. Nagy kertünk van, egyenlőre csak hetente megyünk sétálni, de rájöttünk, hogy mindenkivel, és mindennel jól kijön... :) Kutya-macska-ló-ember tesztelve. xD

Egyenlőre nem az olyasmikre gondolok, hogy ül, áll fekszik... Hanem inkább a nemszabad, fejezd be, vár stb-re.... Miket érdemes neki már most megtanítani?

(Jajj de bonyolultan fogalmaztam...)

2011. nov. 13. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csakhogy én azt magyaráztam el, hogy hogyan tanítsa meg a kutyának azt, amiről kérdezett!!!!!!!

Mindegy, ez Magyarország, ez a szint. Semmi sem jó.

2011. nov. 13. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a legalapvetőbb a behívás, a "nem szabad" és a "helyedre". Ha ez a három (ill. kettő) működik, akkor már viszonylag nyugodt szívvel elengedheted séta közben. Az, hogy ne húzzon a pórázon, várjon szépen a bolt előtt stb., csak ez után jön.
2011. nov. 13. 19:15
 13/13 A kérdező kommentje:

Jajjj de sokan írtatok... :)Nos, nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek! (Főleg az első háromnak, abból is leginkább a harmadiknak.)

Kedves harmadik!

Most megoldást találtam a mindennapi sétára. Jajj de várom! :D Most azt csináljuk, hogy minden sarkon a "vár" parancsszóra meg kell álnia, és leülnie az úttest elől. Egyébknt nagyon örülök, hogy más is a jutalomfalattal az "orránál fogva" ültetem, és fektetem a kutyát módszer mellett van. :)) Én se szeretem a kényszerítőset. A további tippjeid is nagyon hasznosnak bizonyultak, főleg a "hozzám". Ismerőssel nem igazán lenne egyszerű ezt, de már úgyahogy tudja, mi az a "vár" talán így is sikerül. :) Eggyben biztos lehetsz: A lepontozás nem tőlem ment. :)

2011. nov. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!