Lehet javítani egy fajta hírét, hogy ne könyveljék el egyből vadállatnak?
Annyira nem szeretem, mikor meglátják a dobermannomat, és már hívják oda a kutyájukat, és teszik pórázra, mert féltik a kutyámtól az övéket.
Mindenkiben benne van, hogy dobermann = veszélyes, idegroncs, vadállat én nem azért választottam ezt a fajtát, hogy majd az emberek át,mennek az út túloldalára,
Lehet valahogy ezt a veszélyes fajta dolgot kiverni az emberek fejéből, vagy ez már örökre így lesz, hogy a dobermann, pitbull, rottweiler, amstaff veszélyes?
Ha látok séta közben kutyát, én is behívom és pórázra kötöm a kutyámat (labrador), de nem azért, mert a másik kutyát vadállatnak tartom, hanem mert nem minden gazdi örül, amikor odamegy a kutyájához barátkozni.
Aztán ha beleegyezik, akkor elengedem.
EZ nem előítélet, csak szeretném elejét venni az epés megjegyzéseknek, hogy a kutyát meg kéne kötni és egyebek...
(Ha csivavát látok, akkor is ugyanígy teszek...)
Velem fordítva van, hogy a nagykutyát nem engedik odamenni az én kisebb kutyámhoz mert féltik(az enyémet:)). Szerintem keress valakit aki oda meri engedni a tiédhez az övét játszani és akkor majd a többi gazdi is látja hogy nem egy agresszív állat a tiéd:)
Remélem sikerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!