Melyik jó a fiú vagy lány kutya?
Bocs, de ha levelet, újságot széttéptek, a tulajdonodhoz hozzányúltak, akkor nem voltak jólnevetek.
Szerintem mindegy, hogy fiú vagy lány (a fiú kicsit dominánsabb lehet, de láttam már lányt is nagyon dominánsnak) a lényeg a nevelés. Ha megneveled (kutyasuli, sok foglalkozás) akkor ilyen nem történhet meg felnőtt kutyával
szia!
nekem ilyen kutyusom van és kani. mondjuk ő nem kinti kutya, eddig 2 papucs és a szék lába bánta, de azért voltak a te kutyáid ilyen fegyelmezettlenek mert nem foglalkoztál velük eleget, szerintem...johbban meg kelél fegyelmezni és a sztafi egy kicsit makacsabb. a szuka fegyelmezhetőbb, de vele is ugyanúgy kell foglalkozni mnt a kanval, szóval le kell fárasztani, több időt a nevelésére szánni hogy ne tegyen kárt a ház körül. ez bármelyik kutyára igaz. nekem azért volt könnyebb dolgom, mert benti kutya és szinte mindig látom h mit csinál, szóval ha elkezdett rágni valamit, akkor egyből a NEM szó (erélyesen) és ha nem értette, grabancrázás. tÖbb időt kellene szentelne d a kutyádra, ne csak mutatóba legyen.
20/N
Szobatiszta volt a kan kutyám.Semmit nem rágót bent csak kint.Nem mutatóba venném hanem,mert tetszik ez a fajta kutya.A te kutyád is ugrál ha hazamész valahonnan.Pl: majd kiugrik a kerítésen?
Útolsó válaszolónak szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!