Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy kan kutyust ivartalanít...

Ha egy kan kutyust ivartalaníttatok, akkor megszűnnek a tipikus kan próblémák?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mint a szökdösés, a más kutyákkal való agresszivitás, lakásban való jelölés.

Az egyéb előnyeivel tisztában vagyok, csak ezekre lennék kíváncsi:)

2009. máj. 9. 08:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha nem gondolják úgy akkor miért nincs említve, hogy hát nevelés mellett is ilyen, vagy megpróbáltuk, vagy akármi, rögtön ez jut eszébe mindnekinek. Engem nem zavar, ha lepontoztok, én csak az mondom amit (itt is) tapasztaltam... A legötbb ember először a legkönnyebbel próbálkozik...
2009. máj. 9. 23:14
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Azt írta a kedves Kérdező, hogy még meg sincs a kutya. Nehéz lenne még nevelésről beszélni. Valamint hogy eldöntötte, hogy ivartalanítva lesz - akár kan, akár szuka -, csupán volt néhány kérdése.

És maradjunk annyiban, hogy akik itt neveléssel kapcsolatban kérdeznek - tisztelet a kivételnek és természetesen akinek nem inge, nem is veszi magára!! - nem éppen azért teszik, mert nevelésben annyira profik lennének. És sajnos a magyarok többségéről, akik kutyát tartanak elmondható, hogy nem tudják kezelni a kutyájukat olyan szinte, ahogyan azt illene/kéne.

2009. máj. 9. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!