Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit jelent az, ha egy kutyára...

Mit jelent az, ha egy kutyára azt mondják, hogy jó jelzőkutya?

Figyelt kérdés
Azt hogy ugatós? Vagy csak akkor ugat ha hall vagy észlel valamit? Panelba ajánlatos, vagy felugatja az egész lépcsőházat?
2009. máj. 8. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
A jelzőkutya, mint a neve is mutatja jelzi, ha valaki a területéhez közeledik, vagy ha olyan dolgot észlel ami nem mindennapi. Panelba az első időszak rossz lesz, de magától is megszokja majd, hogy emberek mászkálnak kint. A mi panelban tartott jelzőkutyánk egy hónap után már csak akkor ugatott ha valaki kopogott, vagy hosszabb ideig állt az ajtó előtt.
2009. máj. 8. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy érdemes lesz kiraknom majd egy papírt hogy új lakó érkezik hozzánk, és az első időszakban legyenek egy kicsit türelmesek:) Értem, köszönöm szépen!
2009. máj. 8. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaz amit az első modott, viszont a legtöbb kutya lehet jelzőkutya, de sokak a továbbiakban barátságosak az idegenekkel, nem védenek meg téged, egyszerűen csak ugatnak ha jön valaki... Tehát a legtöbb kutya jó jelzőkutya viszont őzésre keves(ebben) alkalmasak. De gondolom neked a jelzés megfelelő.
2009. máj. 8. 21:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem úgy kerestem kutyust, hogy kiváló jelzőkutya legyen, sőt kicsit meg is ijedtem, hogy mi lesz a panelban ha folyton ugatni fog. De ezek szerint, ez a "gond" is megoldódik egy idő után. Nem várom el a kutyától hogy őrző-védő legyen, sőt ne is legyen. Akkor más fajtát valásztottam volna:)
2009. máj. 9. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!