Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik royal canin táp lenne...

Ikszdéé31 kérdése:

Melyik royal canin táp lenne a legmegfelelőbb bichon havanese kutyusomnk?

Figyelt kérdés
7 hónapos kislány
2011. nov. 10. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ok, ha legközelebb veszel neki, érdemes majd megnézned, szerintem a ti esetetekben 25% alattinak kéne lennie mindenképp.
2011. nov. 11. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért kéne 25 % alattinak lenni???? Kistestű kutya, ennyi idősen már nem fog nőni magasságra szinte semmit..... De egyébként is egy óriási tévedés, hogy a nagy fehérje tartalom okoz csontfejlődési rendellenességet.... Egy túrót!!! A túletetés okoz, ami a túlzott energia-bevitelt jelenti, nem a túl sok fehérjét. Lehet egy tápban simán a fehérje 30% körül vagy felett, csak a szénhidrát-tartalma legyen alacsony mellette. Akkor nem lesz benne túl sok energia és nem fog gondot okozni....
2011. nov. 12. 12:37
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem azt mondtam, h csontfejlődési rendellenességet okoz, olvass vissza. A túlzott fehérjebevitel pedig igenis kàros. Nyilván egy kistestű kutyusnàl nem annyira veszélyes, mint az enyémnél, aki òriástestű, de attól még rà is oda kell figyelni!
2011. nov. 12. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
oké én értelek titeket, de miért kell túl bonyolítani ? nekem eddig min1. 15 kutyusom volt összesen és egyiknek sem vettem royal canint, sőt szinte minden alkalommal másfajta kaját vettem nekik és egyiknem sem lett semmi baja, mindegyik tejles HOSSZÚ és BOLDOG életet élt és mindegyik egészséges volt mint a makk...ja és nem azért vettem nekik olcsóbbet mrt nem szerettem őket, imádtam őket,de nem kell túlzásba vinni , felesleges , ráadásul itt hallottam hogy a RC-nél milyen gondog adódhatnak, hát garantálom hogy a chappynél és másnál sem adódik semmi gond . a kuytádnak főként szeretgetésre van szüksége nem pedig túlzott fehérjebevitelre
2011. nov. 12. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:

de azért jó hogy a legjobbat akarod neki adni

:)

2011. nov. 12. 18:31
 16/16 anonim válasza:
Hát én pedigreevel etetek 5 éve, és minden rendben van a kutyámmal. Sose volt beteg, félévente ránéz a doki, évente oltás, 3 havonta féreghajtás. Fogköve van, de nem a táptól hanem sajnos rá kellett bízzam valakire 3 hónapra, és habzsolós kajával etette. Fogkő leszedésnél a szíve is meglesz nézve. De remélhetőleg ott is minden rendben van :) Súja szuper, nem vékony, nincs elhízva.. Szőre gyönyörű, aktív, játékos, nem fáradékony. :) Jutalom falatból semmit nem hajlandó megenni, még a Royal Canint se :D
2016. nov. 21. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!