Mit tegyek? (Kérd rövid, válasz hosszú)
Figyelt kérdés
Anyukám megengedte,hogy legyen kutyusom.Egy ismerősömnél nem rég születtek fajta tiszta palotapicsik.Viszont a csivavájukat is el akarják ajándékozni. én nagyon szeretnék egy csivavát. viszont eddig lakásban tartották. Én viszont a kertbe/garázsba szeretném tartani. Ez megoldható? Vagy válasszak inkább egy pincsit?2011. nov. 9. 18:49
11/16 anonim válasza:
És az miért van, hogy egyszer lehet a lakásban, egyszer nem?
Amelyik kutya megszokja, hogy a gazdája közelében lehet, azzal a legnagyobb kicseszés, hogy utána meg kizárod a lakásból.
12/16 A kérdező kommentje:
Szerintem hanyagoljuk a témát :)
2011. nov. 9. 20:29
13/16 anonim válasza:
Szerintem meg ne hanyagoljuk. Ha már egyszer felelősséget akarsz vállalni egy élőlényért, akkor azt csináld tisztességesen.
Tényleg nem értem, hogy ha a kutyát napközben beengednétek a lakásba, akkor éjszakára miért kell külön rakni? Pont akkor, amikor a legjobban vágyik rá, hogy emberek között legyen. Én is látom a saját kutyámon, hogy este sokkal közelebb jön hozzám, mint napközben. Odabújik a lábamhoz, megsimogatom, és ott alszik el a közelemben.
Nekem nagyon rossz érzés lenne, ha éjszaka nem tudhatnám ott magam mellett.
14/16 Akiteki válasza:
Tipikusan az az eset, hogy csak kell, mert miért ne. Mert kell barbibaba meg ipod meg kutya... ami épp a divat. Rohadtul nincs szüksége rá, de hozzávágnak egyet és miért ne legyen. El fogja hozni, kivágja a kertbe úgyis, hiába papolunk. Jövőre meg kivágják az útszélen, vagy kikötik egy menhely elé. Esetleg ott marad a kertben, lesz egy mozgó ugatógép háza maradékon tengetve, oltások és nevelés nélkül. De neki kell, mert az anyuci megengedte.
15/16 A kérdező kommentje:
Oltások nélkül? persze -.- jo oké köszönöm a válaszokat .
2011. nov. 10. 06:21
16/16 bingoo951 válasza:
Szerintem tök mindegy meiket veszed de ha már itt tartunk.Fűtöt garázsotok van? Mert akkor ott tudnátok tartani a kiskutyust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!