Polybé tablettát lehet és érdemes kutyáknak adni kullancs ellen?
Állatorvosom véleménye:
Ezek a praktikák lehet, hogy 0,5 %-ban hatásosak, de inkább magadat nyugtatod vele.
Amit tehetsz: spot-on/kiltix, ahová utazol ott előre kikeresni olyan állatorvos/ügyelet számát, akit éjjel-nappal lehet hívni, meggyőződni róla, hogy valóban működik (felhívni őket előre, rákérdezni)
És nagyon figyelni a kutyát. Ahogy változik az evési szokása, bizonytalanabb a mozgása, levertebb, lázas, akkor azonnal rohanás az orvoshoz.
Köszi. Gondoltam hogy nem hatásos, azért vettünk, egyik ismerősünk állatorvosa azt mondta hogy hat a Polybé.
Igen, mind a hárman oltva vannak Lyme kór ellen.
Lehet ha nem szedted volna, 6-ot szednek ki belőled:D
De viccet félretéve én úgy vagyok a dologgal, hogy igazságalapja lehet, régen volt is, a gyermek háziorvosom a legeszesebb doki akivel életemben találkoztam, pedig megjártam már párat és mivel ő azt mondta használ mi hittünk is neki. Ez eddig szép és jó de a kullancsok is épp úgy alkalmazkodnak és változnak, mint a vírus és baktériumtörzsek, ezért mivel elég lejárt praktika nem biztos, hogy nagy hasznát veszed. Én a biztonság kedvéért megpróbálnám, a modern kullancsriasztókkal kombinálva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!