Mit gondoltok az Egyik kutya másik nem c. műsorról? (link késöbb) Hiteles? Érdemes átnyálazni a különböző részeket?
Kell ilyen műsor, akár több is.
Ezen az oldalon is Dunát lehet rekeszteni az olyan kérdésekkel, hogy:
harapdál a kutyám, mit csináljak?
Ugrál a kutyám, mit csináljak?
Felugrik az asztalra, mit csináljak?
És lehetne sorolni.
Érthetetlen, miért tartják az emberek a kutyát egy különleges lénynek, akinek különleges módszerekkel kell megtanítani az együtt élés szabályait.
Általában bármely kiképzőknél az ismert műsorok közül, már elrontott, sokszor felnőtt kutyákkal mutatják a példákat. Arról senki nem beszél, hogyan érje el a gazda, hogy ne jusson idáig. Pedig ez lenne az alapja egy kutyaneveléshez alapot adó témának.
Akiteki válasza:
Sorry:))
Valóban néha belebotlok csatorna váltások közben amcsi műsorokba, ahol pont a gyereknevelést taglalják a'la Milan módra :D
Nem arról van szó, hogy a műsor nem élvezhető.
Nekem tetszett, hogy jót buliztak a kutyák az oviban, aranyosak voltak.
Csak, ahogy mondtam, nehogy az legyen a vége, hogy ez is szentírás lesz, mint a Milan vagy a Fennel. Minden kutya más, csak a gazdák a szokásos bénák. :))
Ahhoz kevés, hogy valaki erre alapozza a kutyanevelést.
Kicsit nekem is az az érzésem, hogy akik ismerik a módszert, azoknak unalmas, akik viszont nem ismerik a módszert, azoknak nem jön át eléggé a lényeg, vagy nem egészen érthető.
Talán majd a további részekkel együtt már érthető lesz.
Látom valamelyik előző válaszolónak nem ment át, hogy nem a klikker a lényeg, hanem hogy a tanítást életmód szerűen kell űzni, tahát a tanítás lényege nem az, hogy a kutya tudjon ülni, meg feküdni, hanem hogy rendszeres agymunkára van szüksége.
Látván a 2.részt eddig azt gondoltam, hogy egy vicc ez a kiképző meg az iskolái...most úgy gondolom katasztrófa-semmi köze a kutyákhoz,még a kistacskó is "kiröhögte" "komolytalan vagy ecsém"mondta válaszul a morgásra
és a kutyaoviban tényleg jutalom jár azért ha a kutya felugrál,kérés nélkül odamegy koldulni, vagy ha domináns-agresszív jelzésekkel közelít fajtársaihoz?
Szal. szerintem egy hozzánemértőt át lehet vágni, és be lehet csalni egy-egy tanfolyamra de a magyar kutyartók isszák meg a levét a végén, és fizethetnek a semmiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!