Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok az Egyik kutya...

Mit gondoltok az Egyik kutya másik nem c. műsorról? (link késöbb) Hiteles? Érdemes átnyálazni a különböző részeket?

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 7. 22:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
77%
A tiltó szó csak akkor működik, ha van tekintélyed a kutya előtt. A morgást viszont ösztönösen érti, és azzal tekintélyt is lehet szerezni. A bemutatott kutyák pedig nem domináns vérengző vadállatok voltak akik egy morgástól az ember torkának ugranának! Amúgy a lúzerigazolvány fogalma valóban nem derült ki egyértelműen, de ha valaki rendszeresen nézni fogja a műsort és átlagos IQ-val rendelkezik, annak majd kitisztulnak az itt használt fogalmak. Gondolom nem egyszerű olyan műsort csinálni, amely kellőképpen szájbarágós az alacsony intelligenciájú emberek miatt de nem unják rajta halálra magukat a többiek sem és bele is fér 20 percbe. Az emberek annyira különbözők, hogy nem lehet egyszerre mindenki igényeit kielégíteni és mindig lesznek olyanok akiknek nem tetszik. Egy ilyen forgatás kb. 3 napig tart, abból mutatnak be néhány percet. Az alatt a 3 nap alatt a gazdi jóval több információt és segítséget kap, mint a TV néző. Hosszabb műsoridő esetén több mindent lehetne bemutatni is. A TV műsor mögött áll egy honlap, ahol összefoglalva meg lehet találni a problémát és a tanácsokat, újból meg lehet nézni az adást, stb. Nekem például nem tetszik benne a szöveg alatt hallható hangos zene, amitől nehezen érthető a magyarázat. Sőt, valószínűleg én is kicsit szájbarágósabban csinálnám. De ha valakit nagyon érdekel a dolog, az úgy is el fog menni Gábor valamelyik előadására és akkor részletesen hallhat a lúzerigazolványról is. Én már vagy négyszer végigültem az előadást és mindig nagyon élvezem!
2011. nov. 8. 07:20
 22/66 anonim ***** válasza:

Kell ilyen műsor, akár több is.

Ezen az oldalon is Dunát lehet rekeszteni az olyan kérdésekkel, hogy:

harapdál a kutyám, mit csináljak?

Ugrál a kutyám, mit csináljak?

Felugrik az asztalra, mit csináljak?

És lehetne sorolni.

Érthetetlen, miért tartják az emberek a kutyát egy különleges lénynek, akinek különleges módszerekkel kell megtanítani az együtt élés szabályait.

Általában bármely kiképzőknél az ismert műsorok közül, már elrontott, sokszor felnőtt kutyákkal mutatják a példákat. Arról senki nem beszél, hogyan érje el a gazda, hogy ne jusson idáig. Pedig ez lenne az alapja egy kutyaneveléshez alapot adó témának.

2011. nov. 8. 10:30
 23/66 anonim ***** válasza:

Akiteki válasza:

Sorry:))

Valóban néha belebotlok csatorna váltások közben amcsi műsorokba, ahol pont a gyereknevelést taglalják a'la Milan módra :D

2011. nov. 8. 10:33
 24/66 Akiteki ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy a műsor nem élvezhető.

Nekem tetszett, hogy jót buliztak a kutyák az oviban, aranyosak voltak.

Csak, ahogy mondtam, nehogy az legyen a vége, hogy ez is szentírás lesz, mint a Milan vagy a Fennel. Minden kutya más, csak a gazdák a szokásos bénák. :))

Ahhoz kevés, hogy valaki erre alapozza a kutyanevelést.

2011. nov. 8. 11:23
 25/66 anonim ***** válasza:
Na, hát megnéztem a másik részt is, vannak benne okos dolgok végső soron. De azért a Hill's reklám befigyel, klikkerre MINDENKÉPPEN szükségünk van, mert anélkül nem lehet élni, és ez a morgás még mindig nevetséges.
2011. nov. 8. 11:34
 26/66 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig azt mondom, h egy tv műsor sem fogja megváltani a világot -a kármilyen témáról is legyen szó. Senki nem a sáljudittól fog megtanulni főzni. De valamit elindíthat, az igényt megteremtheti - és a lényeg sokkal inkább ez, mint az h megnézve egy 20 perces, de akár egy 2 órás kutyanevelési műsort és Fifi gazdi megvilágosodik és holnaptól minden más lesz.
2011. nov. 8. 11:36
 27/66 anonim ***** válasza:
Komolyan, Magyarországon a szar is ízetlen.....
2011. nov. 8. 11:36
 28/66 anonim ***** válasza:

Kicsit nekem is az az érzésem, hogy akik ismerik a módszert, azoknak unalmas, akik viszont nem ismerik a módszert, azoknak nem jön át eléggé a lényeg, vagy nem egészen érthető.

Talán majd a további részekkel együtt már érthető lesz.

Látom valamelyik előző válaszolónak nem ment át, hogy nem a klikker a lényeg, hanem hogy a tanítást életmód szerűen kell űzni, tahát a tanítás lényege nem az, hogy a kutya tudjon ülni, meg feküdni, hanem hogy rendszeres agymunkára van szüksége.

2011. nov. 8. 12:23
 29/66 anonim ***** válasza:
13%

Látván a 2.részt eddig azt gondoltam, hogy egy vicc ez a kiképző meg az iskolái...most úgy gondolom katasztrófa-semmi köze a kutyákhoz,még a kistacskó is "kiröhögte" "komolytalan vagy ecsém"mondta válaszul a morgásra

és a kutyaoviban tényleg jutalom jár azért ha a kutya felugrál,kérés nélkül odamegy koldulni, vagy ha domináns-agresszív jelzésekkel közelít fajtársaihoz?

Szal. szerintem egy hozzánemértőt át lehet vágni, és be lehet csalni egy-egy tanfolyamra de a magyar kutyartók isszák meg a levét a végén, és fizethetnek a semmiért...

2011. nov. 8. 13:36
 30/66 anonim ***** válasza:
Bocs, de láttál te már Tükör módszeres, középfokot végzett kutyát? Volt vele bármilyen komolyabb viselkedés probléma, amit a gazdi nem tudott kezelni?
2011. nov. 8. 13:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!