Nagyon kerge, akarnok, makacs, önfejű kutyák. Viszont cserébe nagyon szórakoztatóak. :)
Szerinted mennyire röhögött a szembeszomszéd, amikor a létrával a kezünkben rohangáltunk a ház mellett, mert a kutya felment a tetőre valami macska után, és nem tudott lejönni? (Diszkrét volt, csak kicsit hallatszott át...)
:D
Foxival lesz egy csomó ilyen sztorid :)
(Panelba sztem nem való, és nagyon nem vigyáz magára, azért ha nekimegy sünnek, vagy valami másnak, sanszos hogy megsérül. És csupa luk az udvar, állandóan ás. Viszont szeret labdázni.)
Hason fekve húzatni, ez jó! :) Most erről eszembe jutott: a múltkor (nyáron) elvittük magunkkal túrázni, és az elején, amikor még nem jött rá, hogy itt menni fogunk, sokat, másokkal, akkor elkezdett az árnyékban hemperegni a füvön, én meg mentem tovább, úgyhogy feltöröltem vele 10 méter füvet... :)))
Aztán rájött, hogy mi a helyzet, amikor hazaértünk 22 km után, fél órácskát pihent, aztán hozta a labdát... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!