Miért akart morogva és ugatva üldözőbe venni a kutya?
Ma elindultam kifelé a társasházunk udvarából.Ott áll egy nő párózon egy kis fehér kutyával.El akarok menni mellettük,erre a kutya morogva és ugatva elkezdett rohanni utánam,pedig rá sem néztem!
Pedig azt hittem először nincs is rajta póráz! Akkor mi lett volna? Megharap? Mert nagyon úgy nézett ki.
Szerintetek miért volt ez?
Soha nem láttam se a nőt,se a kutyáját.
Mert arra nagyon ráfaraghat,ha a kutyája megharap valakit.
És ajánlok figyelmbedbe egy kérdést,de főleg a választ rá:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
A 10.34-es kommentedből tökéletesen leszűrhető, hogy milyen ember vagy. Aki nem az elvárásaidnak megfelelően viselkedik az nem fér bele a te társadalomképedbe, pusztuljon. Úgy tűnik, hogy nem csak az állatokkal van bajod, hanem az emberekkel is.
Az én párom is rendőr, nem úgy van az kedves (szerencsére), hogy kényük, kedvük szerint lövöldözhetnek a rendőrök, mozgó falevélre, nekik nem tetsző kutyára, vagy az asszonyuk utasítására. Komoly fegyelmi eljárás indulhat ellenük, ha csak egy ici-pici pont is indokolatlanná teszi a fegyverhasználatot. Minden darab lőszerrel szigorúan elszámoltatják őket és ami a legfontosabb, komoly pszichológiai teszteken esnek át minden évben, kiszűrik az idegbeteg egyéneket akik hirtelen felindulásból képesek fegyvert ragadni.
Mármint nem úgy értettem,hogy emberre kell lőnie!
Támadó kutyát bármikor kilőheti,ha emberre veszélyes,magyarul megtámadja.Nem véletlenül írtam,a férjem mesélt már egy ilyen esetről.
A kérdező kommentje:
Én itt és most lezártam a témát.
Így anonim módon,a képernyőn keresztül nekem is lehetne nagy pofám.Most már elfogadhatnák egyesek,hogy (legalábbis) Magyarországon élnek,se nekik se a dögjüknek nem lesz több joguk.Arra azért kíváncsi lenne a kedves gusztustalanozó,engem felrobbantó válaszoló reakciójára,ha egy kigyúrt roma és népes családja lenne az ellenfele.És itt most nem az lényeg,hogy roma.
Meg különben is jöhetnek a rendőr és jogász ismerősök,a férjem rendőr használhatja a fegyverét,a morogó és vicsorgó dögödet gondolkodás nélkül kilőhetné,ha emberre támad.
Az meg egyéni szoc. probléma,ha te atka vagy éppen kutyaközpontú társadalomban óhajtasz élni.
Neked nem lehetne a neten nagy pofád, már AZ VAN.
Amúgy a dögözésből is látszik, milyen gyűlölködő ember vagy, ha valami nem tetszik, máris veszed elő a trágárkodó szókincsedet. Te vagy a dög, nem a kutyám. És biztos régen volt az első osztály, amikor elvileg megtanultál olvasni, meg a negyedik, amikor szöveget értelmezni, de mintha azt írtam volna, nem harap, nem támad meg senkit, a morgás nem jelent feltétlen agresszív viselkedést. Szájkosárban harapni nem tud, aki meg olyan marha, hogy benyúlkál, ingerli, vagy be akar törni az 1,90-es kerítésen, annak úgy is kell.
69%-os válaszolónak szólt egyébként a kommentem:
Én sem pazarlom rád többet az időmet,te se vagy sokkal jobb,parasztozol agyba főbe hát te is az vagy!
És ezek után csak gratulálni tudok a jogi diplomádhoz,de tényleg...egyébként jogászokért nem kell messzire menni,már bocs.Nem éppen hiányszakma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!