Bouvier (flandriai pásztorkutya) milyen árban van?
sziasztok!
aki vett már ilyen kutyát,vagy tudja,hogy mennyibe kerül,az legyenszíves írja már le.
Már írtam 1 tenyésztőnek,de még nem válaszolt.
"az én fajtámból szintén 4 tenyésztő van és egy kiskutya ára 300 ezer forint... és nemigazán marad a nyakukon kölyök"
Grat, elüti az autó és buktad a pénzt. De jó egyeseknek, hogy ilyenekre költik a pénzt, másnak meg kajára is alig telik.
dede én nekem midnen fajta tetszik lol
nem értelek bocsi :D
ausztrál juhászt is néztem van több tenyésztő is.(5-6 :D)
18:23
Egyet értek veled. Ha nekem lenne 300.000Ft felesleges pénzem az bizti hogy nem kutyát vennék belőle. Nekem egy kutya árára max 45.000Ft-om van. És igen is lehet annyiért jó helyről kutyát kapni.
netboard tök jó oldal,sok dolgot meglehet tudni.
KÁJ is jó kutya,de nem nekem való,de erről megkellett győződnöm.
a kennelek többségében még nem született kölyök ha jobban megnézed...4 olyan kennel van ahol már volt alom...
Az 1000 eurós ár ami kb 300 ezer az alap európai ára...a fajták nagy része ennyibe kerül pl a németeknél, franciáknál...
Mások Tv-t mobilt stb vesznek...nem értem neked miért fáj ha valaki meg kutyát, 2 évig spóroltam a kutyámra aki tökéletes és most szeretnék venni még egyet amire már 1 éve spórolok senki se kérdezte, hogy te mire költöd a pénzed.
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy vannak fajták amik elég drágák de ez a vonalaktól is függ pl van berni pásztoros ismerősöm akinél volt most olyan alom ahol minden kiskutya 1000 euróba került hiába gyakoribb fajta a berni...de ez az alom van olyan jó, hogy ennyiért eltudja adni a kicsiket
Kuvasz, Argentín dog, Német juhász, Rotweiler,
De mivel látom hogy tetszenek neked az olyan kutyák mint a
Bouvier (flandriai pásztorkutya) mit szólnál az Orosz fekete terrierhez: [link]
Vagy az Óriás schnauzer: [link] #hl=hu&gbv=2&tbm=isch&sa=1&q=%C3%B3ri%C3%A1s+schnauzer&pbx=1&oq=%C3%B3ri%C3%A1s+&aq=0&aqi=g10&aql=1&gs_sm=c&gs_upl=18647l20555l0l22088l6l6l0l2l2l0l317l1063l2-3.1l4l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=14063438d3563194&biw=1280&bih=516
Ha valamelyik fajtával kérdésed van akkor írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!