Egy ember szemelyiseget tukrozi az, hogy milyen fajta kutyat tart?
Én is erősen hasonlítok a huskykra. (Szép is vagyok, meg okos is!!!! :))))))))))
De komolyan: rosszul viselem a kötöttségeket, nem vagyok hajlandó szót fogadni senkinek és mindig a saját fejem után megyek. Imádok csavarogni és mindenkivel ismerkedni.
A whippetek meg a lustábbik felem. Szeretek én is váratlanul lepihenni, nagyon gyors is tudok lenni ha kell.
Még egy bulldogot kéne beszereznem, mert mikor reggel álmosan belenézek a fürdőszoba-tükörbe, akkor az néz vissza rám. Vagy inkább egy gyűrött shar-pei? :)))
sharpei-bulldog keverék :D
nekem pulijaim vannak,hát igen,belülről én is hasonlítok rájuk,egy igazi dumagépek(mindent észrevesznek és reagálnak)
meg nem tudom engem megfogott a puli temperamentuma,tulajdonságai.
van még egy ilyen fajta kutya,amelyik ennyire hasonlít a pulira belülről?(komondor kizárva :))
Én sokmindenben hasonlítok a kutyámra. Ő is bolondos, szeleburdi, figyelmetlen, akaratos, sokat pancserkedik (beüti magát, neki megy valaminek, leesik valahonnan) néha energiabomba, néha meg egy lustaság, pont mint én. Nagyon barátságos és rettenetesen ragaszkodik a szeretteihez, imádja a finomságokat és a kényelmet( csak ágyban, párnán hajlandó aludni a kisasszony)
Jobban hozzámillő kutyát nem is választhattam volna:)
szerintem nem.
nekem csak a magyar kutyák jönnek szóba.Komondorom van,a jelleme miatt.De sztem az h félősebb mentalitású emberek vesznek pl . Rotit az butaság.:)
ma 18:47
Tibeti terrier.
Én azért vettem, mert a puli jelleme tetszett, csak féltem, hogy nem bírok a szőrével.
Még kinézetre is hasonlítanak, kiskorukban össze lehet téveszteni.
Nekem két különböző fajtájú kutyám is van.
Csivava és németjuhász.
A csivava a nőiességemet tükrözi. A játékos ám (ha kell) agresszív oldalamat. Hiszen amilyen kicsi (én sem vagyok magas), (ha kell) olyan agresszív. Játékos, bújós, mint én. Hiába vagyok felnőtt nő. :)
A németjuhász (aki ráadásul fekete) pedig megtestesült büszkeséget. Aki imádja a családját, a gyerekeket és az élete árán is megvédi azt akit szeret.
Ilyen az én németjuhászom is. Ő a tökéletes munkakutya, aki az életét adná értem.
És én is ilyen vagyok. Életem adnám a szeretteimért (így a kutyáimért is). :)
Azt hiszem ez a cikk mindent elárul
Ez tényleg egy érdekes cikk.
Eszembe jutott, hogy Konrad Lorenz: Ember és kutya c. könyvében van egy csomó rajz is, ahogy az ember külsőre hasonlít a kutyájára. Inkább csak szórakoztató, de nekem nagyon tetszettek.
Szerintem valamilyen mertekben igen.Egy csomo kutyas embernel kb felkialtottam hogy hozzad nem is illene mas kutya.Vagy osszeilletek vagy mint ha Te lennel kutyaformaban.Ez lehet orultseg , de komolyan durva!
a cikkk amit pedig az egyik valaszolo kuldott , tenyleg nagyon erdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!