Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy ember szemelyiseget...

Egy ember szemelyiseget tukrozi az, hogy milyen fajta kutyat tart?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra ,hogy aki olebet tart az mondjuk a jatekossagok,szelidseget, egy dobi magabiztossagot,vadsagot ereztet. Mondjuk itt egy ellentetek adtam pl-nak egy barmilyen mas kutyara is ertem.
2011. nov. 5. 15:06
1 2
 11/20 Akiteki ***** válasza:

Én is erősen hasonlítok a huskykra. (Szép is vagyok, meg okos is!!!! :))))))))))

De komolyan: rosszul viselem a kötöttségeket, nem vagyok hajlandó szót fogadni senkinek és mindig a saját fejem után megyek. Imádok csavarogni és mindenkivel ismerkedni.

A whippetek meg a lustábbik felem. Szeretek én is váratlanul lepihenni, nagyon gyors is tudok lenni ha kell.

Még egy bulldogot kéne beszereznem, mert mikor reggel álmosan belenézek a fürdőszoba-tükörbe, akkor az néz vissza rám. Vagy inkább egy gyűrött shar-pei? :)))

2011. nov. 5. 18:27
 12/20 anonim ***** válasza:

sharpei-bulldog keverék :D

nekem pulijaim vannak,hát igen,belülről én is hasonlítok rájuk,egy igazi dumagépek(mindent észrevesznek és reagálnak)

meg nem tudom engem megfogott a puli temperamentuma,tulajdonságai.

van még egy ilyen fajta kutya,amelyik ennyire hasonlít a pulira belülről?(komondor kizárva :))

2011. nov. 5. 18:47
 13/20 anonim ***** válasza:

Én sokmindenben hasonlítok a kutyámra. Ő is bolondos, szeleburdi, figyelmetlen, akaratos, sokat pancserkedik (beüti magát, neki megy valaminek, leesik valahonnan) néha energiabomba, néha meg egy lustaság, pont mint én. Nagyon barátságos és rettenetesen ragaszkodik a szeretteihez, imádja a finomságokat és a kényelmet( csak ágyban, párnán hajlandó aludni a kisasszony)

Jobban hozzámillő kutyát nem is választhattam volna:)

2011. nov. 5. 19:01
 14/20 anonim ***** válasza:
van aki kompenzál a kutyájával, és van aki olyat választ aki hasonló hozzá. Tudok lassú embert pörgős kutyával, és pörgős embert lassú kutyával. Nekik olyasmit tanít a kutyájuk amiben fejlődniük kell (megnyugodni, vagy felpörögni). Én és a kutyám meg nagyon hasonlítunk egymásra. Én is egy konok önfejű, lobbanékony alak vagyok, aki nincs tekintettel másokra, és mindent felborít és lever a környezetében. Amúgy angol bulldog. És én is sokat alszom. Szoktam is mondani, hogy együtt bulldogunk.
2011. nov. 5. 21:15
 15/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem.

nekem csak a magyar kutyák jönnek szóba.Komondorom van,a jelleme miatt.De sztem az h félősebb mentalitású emberek vesznek pl . Rotit az butaság.:)

2011. nov. 5. 21:19
 16/20 Akiteki ***** válasza:

ma 18:47

Tibeti terrier.

Én azért vettem, mert a puli jelleme tetszett, csak féltem, hogy nem bírok a szőrével.

Még kinézetre is hasonlítanak, kiskorukban össze lehet téveszteni.

2011. nov. 5. 21:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem két különböző fajtájú kutyám is van.

Csivava és németjuhász.

A csivava a nőiességemet tükrözi. A játékos ám (ha kell) agresszív oldalamat. Hiszen amilyen kicsi (én sem vagyok magas), (ha kell) olyan agresszív. Játékos, bújós, mint én. Hiába vagyok felnőtt nő. :)

A németjuhász (aki ráadásul fekete) pedig megtestesült büszkeséget. Aki imádja a családját, a gyerekeket és az élete árán is megvédi azt akit szeret.

Ilyen az én németjuhászom is. Ő a tökéletes munkakutya, aki az életét adná értem.

És én is ilyen vagyok. Életem adnám a szeretteimért (így a kutyáimért is). :)

2011. nov. 7. 14:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ez a cikk mindent elárul

[link]

2011. nov. 13. 19:45
 19/20 Akiteki ***** válasza:

Ez tényleg egy érdekes cikk.

Eszembe jutott, hogy Konrad Lorenz: Ember és kutya c. könyvében van egy csomó rajz is, ahogy az ember külsőre hasonlít a kutyájára. Inkább csak szórakoztató, de nekem nagyon tetszettek.

2011. nov. 13. 20:16
 20/20 anonim válasza:

Szerintem valamilyen mertekben igen.Egy csomo kutyas embernel kb felkialtottam hogy hozzad nem is illene mas kutya.Vagy osszeilletek vagy mint ha Te lennel kutyaformaban.Ez lehet orultseg , de komolyan durva!

a cikkk amit pedig az egyik valaszolo kuldott , tenyleg nagyon erdekes.

2012. máj. 19. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!