Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A táp mellé milyen más kiegész...

A táp mellé milyen más kiegészítő kaját adtok a kutyátoknak?

Figyelt kérdés

most acanát kap , váltani fogunk pro plan-ra és kíváncsi vagyok hogy ti mit adtok kiegészítőnek hozzá ha nem is minden etetésnél de időnként..

amikor van akkor a táphoz keverek egy kis konyhai kosztot(zöldséges rizs ,vagy egy kis tészta pörkölt szafttal vagy egy rúd puha jutifalat)

csak hogy ne legyen olyan unalmas neki hogy csak tápot kap.. illetve ha konzervet is kevernék a táphoz egy héten 2-3 szor az nem jó?

2011. nov. 3. 19:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha olyan helyzet van, hogy csökkenteni kell a kalóriát, akkor én egyszerűen vízzel oldom meg, nem az arányokakba piszkálok bele. Tehát ugyanúgy jól tud lakni a kutya, mert jól feláztatom a tápot (és nem, nem mennek tönkre tőle a fogaik), de mégsem nehezen emészthető növényekkel kell megküzdenie a szervezetének, hanem sok állati fehérjéhez jut.

Az hülyeség, hogy kevesebb fehérje kell időseknek. Kalóriából kell kevesebb, ha a kor előrehaladtával a mozgás csökken. De szerintem nem túl tisztességes dolog, hogy ezt úgy oldjuk meg, hogy jól megnehezítjük az emésztést... inkább csak térfogatot kéne növelni...

2011. nov. 4. 12:36
 12/13 A kérdező kommentje:
de én sok helyen olvastam hogy kevesebb fehérje kell egy idős kutyának és az acanában meg sok van..mondjuk így is úgy is váltottunk volna tápot mert a bolt ahol vettük kimérve viszonylag olcsón az elköltözik és ahol lakok acanát nem lehet kapni még állatorvosnál sem ezt nem is értem...így állok át a pro planra..
2011. nov. 4. 14:06
 13/13 A kérdező kommentje:
pro plant minden állatos boltba lehet kapni a környéken
2011. nov. 4. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!