Van egy 7 hetes amerikai staffordom és folyamatosan mindent megrág de a főbb hogy mindenkinek rágcsálja a kezét meg mindenét! Már két hete folyamatosan tanítom hogy nem szabad de nem nagyon látok még fejlődést! Mit tegyek? Hogyan tudom leszoktatni?
Már megint rá kell jönnöm, hogy az enyémek nem kutyák. Érdekes módon egyik kutyám sem csinálja.
És cseppet nem mindegy, honnan hozod el. Pont azért, mert egy normális helyen megtanulják, hogy ezt nem lehet.
Én a Kaukázusi juhászomat úgy szokattam le, hogy amikor megharapta a kezem akkor pofán vágtam de persze érzéssel de meg kell hogy érezze és amikor a pofájára ütsz, akkor ráordibálsz, hogy NEM SZABAD!!!!!!!
13/F
ma 16:01
Vagyis , szerinted a "normális" helyről elhozott kutyának esze ágában sincs akár egyszer is megpróbálni a nadrágot, vagy, ha a közelébe kerül, a kezet bekapni? Egy "normális" helyen, mire elvihetők a kicsik, már totál leszoktak az egymás harapdálásáról?
El nem tudom képzelni, akkor miként játszik az alom együtt. Vagyis, ha a harapdálás kinevelve, akkor csak szépen birkóznak a drágák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!