Szükséges a kutyáknál, hogy egy héten egyszer nem kap enni? Egy 6 éves kutyánál el lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy heti egy koplaló napot kell tartani, mert ragadozók.2011. okt. 29. 10:44
11/15 anonim válasza:
Akiteki válaszával kell egyet értenem. Amúgy szerintem senki nem esett neked:) És én soha nem tartottam ezt be és nem is fogom.
12/15 anonim válasza:
Én egyszer találkoztam ilyen tanáccsal, fajtamentők mondták egy elhízott kutyára, hogy tartsak heti egy nap koplalást.
Én mondjuk még így sem láttam értelmét, úgyhogy embernél használatos módon szépen lefogyasztottam: sok mozgás, kevesebb kalória.
Válogatós kutyánál még el tudom képzelni, hogy hasznos lehet, de ott is inkább hiszti idején, és nem egy napot, hanem a hisztihez kell mérni: vagy csak egy étkezés, vagy két étkezés=1 nap, vagy akár két napos étkezés-kihagyás. Megelőző jelleggel nem látom értelmét. Ezzel szerintem csak megtanulná, hogy van mindig olyan nap, amikor nem kap, de utána rögtön újra jár neki, szóval nem kell pánikba esnie...
De ez az én véleményem. :D
13/15 anonim válasza:
Mi a nagy kutyánknál betartjuk. Sőt eddig minden kutyánknál így volt. Persze a kölyköknél nem. Nem lesz semmi baja, ha nem eszik egy napot...
14/15 anonim válasza:
Igen ezt nekem is allatorvos mondta hogy ugyanazon a napon ne kapjon egy napig enni a kutya o rovid elmondasa szerint hogy pihenjen a gyomra en ezt nem tudom betartani igy azon a kijelolt napon szaraztapot teszek ele nem azt mondom higy szeteti de megeszi es ha ehes meg ugy is megfogja ebbi.de azert leirom hogy kenyes a kutyum gyomra sajnos,a sirt nem tudja. megemeszteni,allergias a csirkere szerintem mert ha farhatot adunk neki
15/15 anonim válasza:
Akkor hasmenese van.lehet nekunk ezert mondtak hogy egy heten egyszer nem lehet. Elozo voltam.csak valami hoba tortent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!