Szerintetek a képen látható kutyusok fajtatiszta Bichon Havanesek?
2011. okt. 25. 15:56
11/19 anonim válasza:
ja és a Tk-n van vízjel és védőmatrica (pénzpapírra van nyomtatva) szóval alaposan vizsgáld meg mert ezek vagy nem fajtatiszták vagy annak nagyon rosszul sikerültek...
12/19 anonim válasza:
Off, de olyat nem lehet, hogy törzskönyvet meoe-nél bevizsgáltatni?
Ha a kutyák törzskönyvesek, akkor ez egy tenyésztő, és van kennel neve is. Az alapján utána lehet járni...
13/19 anonim válasza:
persze, beviszed a MEOE ba és sorszám alapján megtudják mondani, hogy valódi e a tk... plusz a vízjel és a védő matrica alapján is könnyen megállapítható
14/19 anonim válasza:
Ilyenek az igazi havanese kölykök!!!!!--> [link] Én a helyedben pl. tőlük vennék!bár te tudod.....végül is csak 15 év az együtt eltöltött idő....
15/19 anonim válasza:
vagy akkor inkább menhelyről hoznék ha nem tudnám megfizetni ott is szebbnél szebb kölykök vannak azzal a külömbséggel hogy ott nem csapnak be és tudod mit kapsz.
17/19 Akiteki válasza:
A tibetim pont így nézett ki kicsinek.
Egyébként meg tökmindegy, mert ezek az expresszes hirdetők bárhonnan lelopják a képeket, aztán mikor odamész érte, kiderül hogy nem is azok a kölykök vannak, akiket láttál.
18/19 lotti321 válasza:
Nekem van havanese kutyusom.Szerintem sem fajtiszták.Én a kiskutya.hu-ról néztem ki az enyémet.
19/19 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem.nekem is bichonom van és volt már neki pár kölyke de egyik sem hasonlitott ezekre.Bár ki tudja lehet,hogy az én kutyusom másfajta bichon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!