A kutya ragadozó vagy mindenevő?
A fogazat alapjan dontik el egy elolenyrol, hogy milyen. Altalanosban a biosz konyvben is benne van . Mivel tepo fogazata van (hegyesek a fogak) ezert "ragadozo" , husevo ! Persze idovel mindent megesznek, de elsosorban a hus az o eteluk . Mi vagyunk mindenevok , hisz nekunk a hatso fogaink redosek es ezert tudjuk a "orolni" a zoldsegeket is.
De megnezheted a neten is !
Nézd csak meg a fogait: Hosszú, kúpos szemfogak, tarajos zápfogak...
Jha és ott vannak még az előre néző szemek, kiváló szaglás és még sorolhatnám...
RAGADOZÓ!
A farkas egyik legközelebbi rokona( a farkas-kutya utódok szaporodóképesek - míg pl egy öszvér nem az- vagyis biológiailag egy fajba tartozik a farkassal, a nagyon eltérő viselkedés, a fajtársakhoz és az emberhez való -a farkasétól nagyon különböző- viszonya miatt viszont külön fajként kell kezelnünk...)
bioszos csaj/22
ha csak színhúst raknának a tápokba, az nagyon sokba kerülne
Amúgy nem tudom miért gondolják egyesek, hogya macska ragadozó, a kutya nem...Ragadozók rendjén belül van kutyafélék és macskafélék családja is, és a kutyafélékhez tartozik a kutya...
Mellesleg a macskatápokban is van gabona.
Én Royal canin-al etetem a macskámat, mégis kap nyers húst, halat,májat mellette...
Bocsánat de a kutya alapvetően mindenevő. Igaz hogy tépőfogakkal rendelkezik de csak a hús nem elegendő számára.
szüksége van növényi eredetű tápanyagokra is!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!