Döbbenten vettem észre: a kutyám issza a vizeletét. Vajon miért?
Figyelt kérdés
7 éves szuka, egyszerűen a szájába pisil, és nyel... Tudom, pfúj, meg rémes, stb... De ő szobatiszta, intelligens, mindenhová bejáratos családtag. Szeretném megérteni, mi okozhatta ezt a szokást.2009. máj. 3. 20:51
1/8 anonim válasza:
A szájába pisil??? Na, azt meg hogy csinálja?
Fú, te jó ég...
Az enyém meg évek óta macskakakit eszik és az istennek nem lehet róla leszoktatni.
2/8 anonim válasza:
az én kutyám meg az én pisimet issza a kertben szal...:D
3/8 anonim válasza:
Az én kutyám a nagyiét szereti...
Belepisil a saját szájába... Na ja:/
5/8 A kérdező kommentje:
Nade komolyan. MIÉRT????? Majd' meghaltam, mikor észrevettem. Fekszik a teraszon, közben ezerrel lefetyel valamit... Nem tudtam, hogy röhögjek, vagy sírjak... Az si eszembe jutott, hogy hátha lusta kiballagni pisilni. De nem hiszem, hogy ennyi az oka...
2009. máj. 3. 21:11
6/8 anonim válasza:
Miért?Kérdezd meg tőle!Ez olyan mint néhány embernél :(
Hát baja nem hiszem hogy lesz belőle mert majd ugyis kipisili de aztán megint megissze :S
van mindig friss vize?
de én nem tudom elképzelni ahogy egy kutya a szájába pisil de hát!
7/8 anonim válasza:
Biztos hogy pisilni láttad?nem csak tisztogatta magát?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, biztos, hogy pisilt. Arra figyeltem fel, hogy lefetyelő hangokat produkál, és a mennyiség sem kicsi.
A kutya jól, higiénikusan és nagy szeretetben él, családtag.
Nem naponta fordul ez elő nála, de nem is egyszeri alkalom volt.
2009. máj. 5. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!