Ismerősöm mondta, hogy a cba-ban lehet venni lejárt szavatosságú szalámit 100 Ft/kilóért a kutyának. Igaz lehet?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 22:02
11/15 anonim válasza:
A lejárt szavatosságú szalámival - bizonyos keretek között - semmi gond nincs. De azért lejárt szavatosságú tejet adni a kutyának, sőt kutyának direkt ilyet vásárolni... Én nem tenném.
OFF
Akiteki! Winny dobozos, Spar dobozos. És sajnos nem megsavanyodik, hanem édeskés keserű trutymó lesz belőle.
Házi tejjel semmi gond nincs.
12/15 anonim válasza:
Ezt azért bírom. Sok ember éhezik, megfagy télen, te pedig nem adnád a lejárt szavatosságú tejet kutyának.
Amúgy is állatoknak adják a lejárt szavatosságú cuccokat, akkor meg nem mindegy? Vagy tán azt hiszed, kidobják a szemétbe/elviszik a szeméttelepre?
Nem vagyok meggyőződve róla, de sztm még a márkás állateledelekbe is kevernek belőle.
13/15 anonim válasza:
Csak nem politikusnak készülsz? Ezzel a demagógiával sokra vihetnéd.
14/15 anonim válasza:
Nem készülök politikusnak (alapból utálom őket, és a politikát), de sajnos láttam egy-két eléggé elkeserítő élethelyzetet.
15/15 Akiteki válasza:
Igazad van, épp most ebédeltem. Hiába néz itt mellettem az egyik kutyám esdeklő szemekkel, nem fogja megkapni a csontot. Összegyűjtöm, becsomagolom és elküldöm postán az etióp gyerekeknek. Lehet hogy mellékelek egy kis eukanubát is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!