nem tudom h hanyadik válaszoló aki azt írta hogy a menhelyi kutya okosabb mint a fajtiszta: hát ajánlom h. menj el 1-2 kiállításra -.-"
2011. okt. 21. 21:40
13/20 anonim válasza:
Ma 21:40.
Ugye azt is olvastad, hogy LAKÁSba kellene neki kutya. Amiket írtál többnyire mind nagy testű kutya, aminek nagyon nem való egy kis lakás.
(Nekem egyik kedvenc fajtám a golden, imádom, oda vagyok érte, de lakásba nem vinném. Az ő érdekében.)
2011. okt. 21. 21:44
14/20 anonim válasza:
Kokkerspániel, nagyon édik, meg nagyon okosak... Nekem is az van, és még beszél is hozzám ha nem figyelek, hogy magára vonja a figyelmet. Sok mindenre megtanithato, és jol elvan a lakásban is. :)
2011. okt. 21. 22:37
15/20 anonim válasza:
szerintem menhelyit válassz, megeshet hogy egy kicsit több gond lesz vele az egészsége miatt mint ha tenyésztőtől veszel, de persze ez attól is függ milyet választasz. amúgy tenésztőknél is van túltenyésztett, amelyiknél mindenféle bőrbetegségek fordulhatnak elő, meg egyéb macerás dolgok..de én a helyedben mindenképp menhelyit választanék, gondolj bele azzal mekkora örömet szereznél a kutyának. :)
2011. okt. 21. 22:42
16/20 anonim válasza:
így van csak a menhelyi keverékek.A tenyésztők meg haljanak éhen?Igen okos aki azt írta h jobb egy keverék mint egy fajtatiszta,had döntse már el Ő hogy vesz,vagy örökbe fogad,nem kell a menhelyes kutyát rá erőltetni sok szaporított ideg gyenge állatot.lepontozhattok nyugodtan:)
2011. okt. 21. 23:06
17/20 anonim válasza:
Az a valaki aki képes az általa "tenyésztett" kutyákból megélni, csak egy szánalmas szaporító.
A menhelyeken nem csak a szaporítóktól elkobzott "ideg gyenge" kutyák vannak, tényleg érdemes körülnézni.
2011. okt. 22. 00:58
18/20 anonim válasza:
Nem csak a menhelyi kutya lehet jó kutya, de 20ezerért nem találsz igazi jó fajta kutyát!
2011. okt. 22. 11:39
19/20 anonim válasza:
bocsika, de ő kérdezte mit ajánlunk :)
2011. okt. 22. 19:51
20/20 monika29 válasza:
Az én véleményem szerint is menhelyről legyen az új kutyád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!