Lehetséges, hogy a kutyámnak valami hiánya van?
Figyelt kérdés
szóval a kutyám néha megeszi a macskaszart. régen láttam 1 x de többet nem de ma este megint. rögtön megetettem de nem hiszem , hogy éhségböl mert rendszeresen kap enni. lehetséges , hogy valamiféle vitamin hiánya van? vagy ez teljesen normális?2011. okt. 21. 19:08
11/11 anonim válasza:
:D:D:D:D:D:D
istenem csak ülök itt és röhögök...:D:D:D:D
az én kutyám is mindenféle szart megeszik, a kedvenc csemegéje a lócitrom. abból kétpofára zabál.:D
a kiskutyám meg bent alszik velem, a cicákkal együtt. versenyzünk, hogy ki kel fel hamarabb és fut a macskaalomhoz.
ha ő ér oda előbb, megvan a reggeli csemegéje...:D
most is a macskákat lesi, biztos várja, ki fog előbb alomra menni:D
a kutyáknak nem lesz bajuk, de volt már, hogy szarevés után a kutyám beleharapott a télikabátomba... jól jött hazafelé a villamoson, mert elég nagy helyet hagytak nekem az emberek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!