Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet, hogy a kutyám megevett...

Lehet, hogy a kutyám megevett egy használt óvszert! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mire hazajöttem ki volt öntve a szemeteskuka és mivel tegnap cseréltem a zsákot alig volt benne szemét, ám került bele tegnap este egy óvszer. ahogy szedtem össze úgy tűnt fel, hogy az nincs meg, pedig vissza szoktuk gyömöszölni a használt gumit a zacskójába, de azt üresen találtam, óvszer sehol. szerintem megette. pedig 3 éves, 3 éve ez a szemetes és soha nem borította ki. egy palotapincsiről van szó.

most vettem észre ahogy hazajöttem, lehet már reggel történt. vigyem dokihoz? mit tegyek?

2011. okt. 21. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi baja nem lesz tőle! A tartalmát megemészti, a gumi meg ki fog jönni hátul! Lényeg az, hogy tudod, hogy benne van, tehát ha mégis bármi szokatlant észlelnél, levertséget, székrekedést, ilyesmit, akkor tudod, hogy mi okozza, tehát késlekedés nélkül irány a dokihoz! Ha most vinnéd el orvoshoz, az is azt mondaná, hogy várjatok vele. Én is találtam már óvszert a kutyám székletében, csak ő valami bokor alól ehette fel.
2011. okt. 21. 15:44
 12/20 Akiteki ***** válasza:
100%

Nyugi, kijön. Elég csúszós.

Az én kutyám egyszer szépen becsomagolta bele a kakát. Nem értettem, mitől olyan fényes a sz..r, mikor felfedeztem, hogy rendesen telerakta. A poén, hogy otthon nem volt, valahol a téren szedhette össze. Néhány napig nem kértem tőle puszit. :)))

2011. okt. 21. 15:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám (igaz, nagytestű) egy ökölnyi, kiharapott gumilabdát nyelt le egészben...olyan gyorsan benyelte, hogy egyszerűen nem tudtam már a torkából visszahúzni :) A frász jött rám, állandóan figyeltem, hogy az első gyanús jelre rohanjak vele az orvoshoz... de nem volt semmi, és két nap múlva kijött hátul :))
2011. okt. 21. 17:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A mi kutyánk egy köteles labda kb. 15 cm hosszú kötelét ette meg. Kb harmadik nap kitojta.
2011. okt. 21. 17:11
 15/20 anonim válasza:
Tnap este valószínűleg az én pincsim is megevett egy gumióvszert. Érdeklődni szeretnék, hogy mi történt veletek? Nagyon félek, hogy baj lesz...
2012. dec. 7. 20:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi baja lenne? A tartalma tápláló, a gumi meg hátul kijön belőle.
2012. dec. 7. 21:01
 17/20 anonim válasza:
Lesz egy új családtag xD félig kutya, félig ember.. szerintem tök logikus h ez fog történni XDDD
2014. júl. 14. 23:57
 18/20 anonim válasza:
5 hónapos, kölyök tacskóm megevett az erdőben egy kotont (nem tudtuk elvenni tőle) délután 3-kor és szerencsére másnap reggel 9-kor kikakilta, gond nélkül.
2015. dec. 7. 15:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Az én 4 kg-s kutyám is megevett egy kotont. Akikkel ugyanez történt, valaki, bárki mondja el, hogy mi történt? Kijött? Vigyem orvoshoz??
2019. dec. 13. 23:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Most nekem kicsit más, abból a szempontból hogy macska ette meg. Többször próbálkozott vele, tegnap sikerült kihalásznia a kukából. Kicsit kisebb testű, mint a kutyák. Vajon ő is kiürítheti? Kezeljem úgy ahogy az előzőekben írtátok?
2021. jún. 10. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!