Melyek a gyerekszerető kutyafajták?
Légyszíves soroljatok fel olyan fajtákat, akik kifejezetten szeretik a gyerekeket, (tehát "valók" kisgyerekek mellé).
Lesz egy kertünk, és ott lenne főleg a kiskutya tartva.
Természetesen menhelyeken is körül nézünk majd, de én most arra lennék kíváncsi, hogy milyen fajtatiszta kutya illene hozzám.
A válaszokat elõre is köszönöm!
(Légyszíves olyan válaszokat ne írjatok, hogy pl.: rengeteg ilyen fajta van, hanem inkább fajtákat soroljatok fel.)
Szerintem anakonda.
Azért mert:
- tökéletes kígyó,
- imádja a gyerekeket(ham),
- nagyon kígyó,
- megvéd ha kell,
- könnyen nevelhető,
- lehet vele csajozni (5 métere is megnőhet). :D
Köszönöm a rengeteg választ!!
Látom, hogy a golden retriever, a labi és a berni pásztor jó választás lenne, de mi van az angol agárral??
Neki mennyi mozgásra lenne szüksége (közepes méretû kert+játék+?óra séta)?
Én csivava mellett nőttem fel a tesómmal és imád minket :) (Csak a vadidegeneket nem.)
Unokatesómnak meg tacsija volt, ő is nagyon jól viselte a rosszalkodásunkat (bár harapósabb volt, ha nagyon felidegesítettük).
Egyébként úgy hallottam, hogy a pit bull is egy nagyon jó családi kutya, ha normálisan nevelik (azaz ugyanúgy, mint ahogy a többi fajtát).
Agarak közül egyedül a kis olasz agár nem való szerintem gyerek mellé, mert olyan kicsi és törékeny! :)
3 éves kisgyerek mellett van whippetünk, és nagyon vigyáz rá, követi mindenhova, látszik rajta, hogy "odáig van érte"! Sétálásnál, ha meglátja a gyerekeket, lemerevedik és amíg látja őket addig nézni, várja hátha odajönnek. :) Szerintem tökéletes gyerek mellé, nekünk is a kisgyerek volt az egyik szempont kutyaválasztásnál és nem bántam meg, nagyon jól elvannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!