Melyek a gyerekszerető kutyafajták?
Légyszíves soroljatok fel olyan fajtákat, akik kifejezetten szeretik a gyerekeket, (tehát "valók" kisgyerekek mellé).
Lesz egy kertünk, és ott lenne főleg a kiskutya tartva.
Természetesen menhelyeken is körül nézünk majd, de én most arra lennék kíváncsi, hogy milyen fajtatiszta kutya illene hozzám.
A válaszokat elõre is köszönöm!
(Légyszíves olyan válaszokat ne írjatok, hogy pl.: rengeteg ilyen fajta van, hanem inkább fajtákat soroljatok fel.)
A tacsi az nem jó! Ha meghuzza a gyerek a fülét akkor odakaphat.
Szerintem: Labradort vegyél, golden retrivert, bischont.
a nagy testű kutyák kifejezetten gyermek mellé javasolják: a leonbergit nagyon ajánláják gyerek mellé, olvass csak róla! :)
Ezen kivül bernáthegyi, ujfundlandi, berni pásztor. :)
boxer is nagyon gyerekbarát. És az nem igaz teljesen hogy minden kutya gyerekbarát, csak nevelés kérdése, mert van olyan kutya, ammi kifejezetten ajánlott gyerek mellé:
Ilyen a boxer, berni básztor, labrador, goldenretviver leonbergi és ujfundlandi
A nagy méretektől nem kell megijedni, egy csivava sokkal harapósabb mint egy leonbergi vagy egy ujfundlandi, pedig 10 x nagyobb. Olvass csak a leonbergiről vagy az ujfundlandiról. Bátran megbizhatsz bennük, a babákat sem bántják!
Angol agár kennelek:
MOONLIGHT-HUNTER KENNEL
KENGYELFUTÓ KENNEL
ALAG-DOMBI AGÁR KENNEL
Szerintem agárért itt is nézelődj, néha meseszép agarakat lehet itt találni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!