Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miután elpusztult az első...

Miután elpusztult az első kutyátok mennyi idő után vittetek haza egy másikat?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyakutya láncon pici kölykeivel a mínuszokban. Inkább ne legyen több kutyátok ilyen körülmények között! Állatkínzás!
2011. okt. 24. 23:33
 12/14 anonim ***** válasza:
2 és fél év.
2011. okt. 25. 06:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Több kutyánk van együtt nekünk is. Ha az egyik elpusztult, akkor valahogy mindig utunkba került egy másik kutyus, aki nem kellett senkinek. Minket nagyon megvisel, ha elvesztünk egy állatot, de a párjának még rosszabb, ezért nem szoktunk éveket rágódni azon, hogy hozzunk-e mellé még egy kutyát.

Persze ugyan olyat, mint az előző volt már nem tudnék hazahozni, bár ez a veszély nem fenyeget, mert keverékeink vannak, és megpróbálom nem az előző kutyát keresni az új jövevényben. 5 éve kellett elbúcsúzni egy kutyánktól, szörnyű volt. Most az egyik kutyus 10 a másik 5 éves. Remélem sokat lesznek még együtt.

2011. okt. 25. 10:12
 14/14 anonim ***** válasza:
66%

Nekem miután meghalt a havanese kutyusom ( pár napja :( )

borzasztóan éreztem maga. A kiskutyám 17 évig élt.

Mindig velem volt , és egyedül nem érzem jól magam.

Kb. a halála után 3 nappal vettem magamhoz egy elaltatásra váró kölyök kutyát , akit nagyon szeretek . Szerencsére jókor mentem , még nem akarták elvinni elaltatásra.

Tudom , hogy túl kevés idő hogy feldolgozzam , de érzem hogy Izy is ezt akarta hogy ne búslakodjak :)

Így annak tudatában , hogy Izy örökkön örökké velem lesz a szívemben , és hogy megmentettem egy kölyök kutyát , teljes mértékben fel tudtam dolgozni Izy halálát.

Most egy teljesen egészséges 7 hetes virgonc kölyök kutya gazdája vagyok akit Gizinek hívok :)

Nem keresem benne a régi kutyámat , mert nem is lehetne hiszen Izy egy olyan kutya volt amit senki sem tud pótolni.

Gizi pedig teljesen más :) Egy őrült négy bal lábas csemete :)

2012. jan. 12. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!