Miután elpusztult az első kutyátok mennyi idő után vittetek haza egy másikat?
Több kutyánk van együtt nekünk is. Ha az egyik elpusztult, akkor valahogy mindig utunkba került egy másik kutyus, aki nem kellett senkinek. Minket nagyon megvisel, ha elvesztünk egy állatot, de a párjának még rosszabb, ezért nem szoktunk éveket rágódni azon, hogy hozzunk-e mellé még egy kutyát.
Persze ugyan olyat, mint az előző volt már nem tudnék hazahozni, bár ez a veszély nem fenyeget, mert keverékeink vannak, és megpróbálom nem az előző kutyát keresni az új jövevényben. 5 éve kellett elbúcsúzni egy kutyánktól, szörnyű volt. Most az egyik kutyus 10 a másik 5 éves. Remélem sokat lesznek még együtt.
Nekem miután meghalt a havanese kutyusom ( pár napja :( )
borzasztóan éreztem maga. A kiskutyám 17 évig élt.
Mindig velem volt , és egyedül nem érzem jól magam.
Kb. a halála után 3 nappal vettem magamhoz egy elaltatásra váró kölyök kutyát , akit nagyon szeretek . Szerencsére jókor mentem , még nem akarták elvinni elaltatásra.
Tudom , hogy túl kevés idő hogy feldolgozzam , de érzem hogy Izy is ezt akarta hogy ne búslakodjak :)
Így annak tudatában , hogy Izy örökkön örökké velem lesz a szívemben , és hogy megmentettem egy kölyök kutyát , teljes mértékben fel tudtam dolgozni Izy halálát.
Most egy teljesen egészséges 7 hetes virgonc kölyök kutya gazdája vagyok akit Gizinek hívok :)
Nem keresem benne a régi kutyámat , mert nem is lehetne hiszen Izy egy olyan kutya volt amit senki sem tud pótolni.
Gizi pedig teljesen más :) Egy őrült négy bal lábas csemete :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!