Újraélesztették már a kutyádat? Mennyi az a kritikus idő, amíg bármi történhet?
Inkább így kérdezem.Talán így érthetőbb.(korábban feltettem egy kérdést,de úgy látom félreérthető volt)Kérlek ne azt írjátok,hogy nem vagytok orvosok,vagy hívjam fel az orvost...
Voltunk orvosnál és beszéltem is vele.
Csak nagyon aggódok.Úgy érzem képes lennék hetekig mellette ülni és figyelni...ha értitek mire gondolok..A válaszokat előre is köszönöm.
Az előző válaszolónak..:
A helyszínen történt az újraélesztés.Az egyik kutyás gazdi fújta a levegőt a szájába és pedig a kezemben tartva rövid időközönként ritmikusan a kis bordáinál (oldalt) (persze óvatosan...már amennyire lehet egy ilyen esetben odafigyelni...)nyomkodtam.Valószínűleg igen nagy szerencsénk volt,hogy sikerrel jártunk....ezt addig ismételtük amíg nem éreztünk szívverést...aztán rohantunk.Bocsi,de nem tudom,hogyan írjam le.Nem tudom mennyire volt így érthető.
Javaslom,hogy beszélj az állatorvosotokkal,aki szakszerűen meg tudja neked mutatni,hogy hogyan kell csinálni...Nekünk szerintem csoda,hogy sikerültt....
Üdv.
Ne haragúdj,de az elküldés után vettem észre,hogy gyorsan írtam és félrenyomtam..Természetesen korrigálom..:-D
és pedig=én pedig....sikerültt=sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!