Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Újraélesztették már a kutyádat...

Újraélesztették már a kutyádat? Mennyi az a kritikus idő, amíg bármi történhet?

Figyelt kérdés

Inkább így kérdezem.Talán így érthetőbb.(korábban feltettem egy kérdést,de úgy látom félreérthető volt)Kérlek ne azt írjátok,hogy nem vagytok orvosok,vagy hívjam fel az orvost...

Voltunk orvosnál és beszéltem is vele.

Csak nagyon aggódok.Úgy érzem képes lennék hetekig mellette ülni és figyelni...ha értitek mire gondolok..A válaszokat előre is köszönöm.

2009. máj. 1. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem is kis testű kutyám van, nála is fennáll a kockázata egy ilyen balesetnek. Ezért érdekelne, hogy történt az újraélesztés. Ott helyben lett elvégezve? Ha igen, ki csinálta és hogyan?
2009. máj. 6. 16:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Az előző válaszolónak..:

A helyszínen történt az újraélesztés.Az egyik kutyás gazdi fújta a levegőt a szájába és pedig a kezemben tartva rövid időközönként ritmikusan a kis bordáinál (oldalt) (persze óvatosan...már amennyire lehet egy ilyen esetben odafigyelni...)nyomkodtam.Valószínűleg igen nagy szerencsénk volt,hogy sikerrel jártunk....ezt addig ismételtük amíg nem éreztünk szívverést...aztán rohantunk.Bocsi,de nem tudom,hogyan írjam le.Nem tudom mennyire volt így érthető.

Javaslom,hogy beszélj az állatorvosotokkal,aki szakszerűen meg tudja neked mutatni,hogy hogyan kell csinálni...Nekünk szerintem csoda,hogy sikerültt....

Üdv.

2009. máj. 7. 18:56
 13/15 A kérdező kommentje:

Ne haragúdj,de az elküldés után vettem észre,hogy gyorsan írtam és félrenyomtam..Természetesen korrigálom..:-D

és pedig=én pedig....sikerültt=sikerült...

2009. máj. 7. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm a gyors választ:) Az orvost is mindenképp megkérdezem, pont megyünk is ma oltásra. Az újraélesztés miatt fogadd minden elismerésem, ritkaság számba megy szerintem az ilyen erős lélekjelenlét. Örülök, hogy már rendben vagytok. :) Minden jót kívánok.
2009. máj. 8. 14:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-D
2009. máj. 9. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!