Mi történhet ha a kutyám beszakadt farkaskarmát nem távolitják el?
Attól függően hogy mitől szakadt be újra beszakadhat.
És mivel amúgy is csak a bőr tartja a lábhoz minél többször sérül annál könnyebben szakad legközelebb, hiszen a heg a bőrt gyengíti!
Szerintem mindenképpen érdemes eltávolítani. nem nagy beavatkozás (de ezt egy másik kérdésnél úgy gondolom szintén neked már elmondtam) szépen és gyorsan gyógyul, és többé nem okoz gondot!
Úgy érted hogy egyáltalán nem akarják orvoshoz vinni?
vagy csak eltávolíttatni nem akarják?
Először is hogyan szakadt be?
Mennyire van beszakadva?ű
És mi az amire hajlandóak költeni a szüleid?...mert lehet ha sokáig húzzátok drágább lesz a kezelés mint most lenne!
A kutya akkor is az Ő felelősségük ha nem álltok jól!Olyan nincs hogy sérült kutyát nem viszünk orvoshoz.
A nyalogatás a legbiztosabb út a fertőzéshez!!!
A kutyának antibiotikumra van szüksége mégpedig minél hamarabb! Ezen kívül napi ellátásra ami kötözést jelent, hogy ne tudja nyalni.
Ha komoly fertőzés alakul ki, azért mert elmulasztottátok kezeltetni akkor az állatvédelmi törvény szerint fel is jelenthet titeket az orvos vagy az állatvédők, ami 3 év börtönnel és/vagy komoly pénzbírsággal büntethető!
kérlek ezt is mond meg szüleidnek.
Szerintem érdemesebb most elvinni mint hogy később neki és és nektek is komolyabb bajotok legyen belőle!
Látatlanba nem lehet véleményt mondani, de nem is vagyunk állatorvosok. Mindenesetre fájhat a kutyának, az ő szempontjából az orvos lenne a legjobb.
Egy nyílt seb elfertőződhet, kezelés nélkül akár beköphetik a legyek, aminek beláthatatlan következményei lehetnek. Mindig az az olcsóbb, ha idejében megy az ember dokihoz kisebb bajjal, mint ha később egy naggyal. Te biztos, hogy segíteni akarsz, mert már a sokadik kérdést teszed fel ebben az ügyben, A feladat az volna, hogy a szüleidet győzd meg minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!