Légycső elzáródása volt tegnap este a kutyámnak, amit trauma okozott. Tudtok tanácsot adni?
Szerintem ezek sokkal inkább olyan kérdések, amire az állatorvos (aki kezelte) szakszerűbb válaszokat ad, mint itt bárki.
(azt viszont nem hinném, h a vasárnapi történéshez ennek bármi köze lenne...)
Sajnos az állatorvos szerint ezt a trauma okozza...:-(
Azért köszi a választ.
Ezért nem lesz yorkim :D. Hát az én kutyáim akkor már rég meghaltak volna, ha minden (nagyobb méretű) kutyatámadás traumát okoz nekik. :D
Egyébként meg ha adott gyógyszert az orvos, akkor miért nem kérdezted meg? Vagy miért nem hívod fel? Mi nem vagyunk orvosok...
Szia,
Gondolhatod,hogy megkérdeztem....A kérdésem az volt,hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben?Csak azért mertem kérdezni,mert aggódok...gondolom te is aggódnál.Akár yorki akár más kutyáról van szó.Attól még én ugyan úgy szeretem.Különben nem tudott érdemlegesen választ adni.Jó lett volna tudni,hogy másnak hogy végződött.
Köszönöm a biztatást.Jó tudni,hogy még vannak igaz érzésekkel élő emberek.
Köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!