Dog Dancinget csak nők csinálják?
Csak azért kérdezem, mert eddig talán két vagy három férfi versenyzőt láttam.
(És most nem a kutya neme érdekel, hanem az emberé. :D)
Akkor tévedtem. :) Egyébként nagyon jópofa dolognak tartom, ki is akartam próbálni, csak sajnos most nincs rá időm a lovazás miatt, régen meg nem volt ilyesmi, csak őrző-védő meg agility. (Akkor az utóbbit választottam.)
De pl. ez a kutya is nagyon aranyos. Nagyon lelkes, és élvezi is (gondolom). Kicsit irigykedek, hogy a kutyák esetében nem olyan idióta módon bírálnak, mint a lovaknál. A lovak azért nem is élvezik a munkát sokszor, mert olyan nagyon megterhelő nekik, és unalmas, fájdalmas(!), meg minden. Mondjuk most lovazásból is western stílusú versenyre járok, az szerintem jobb a lónak :(
Na, szóval ez a kutya:
Áh ez a kutya, szerelmes vagyok belé:D
Látszik, hogy iszonyatosan élvezi, amit csinál, és imádja a gazdáját.
Nekem nagyon szimpatikus lenne az a férfiember, aki ezt a sportot űzi a kutyájával <3 :)
"Dog Dancinget csak nők csinálják?
Csak azért kérdezem, mert eddig talán két vagy három férfi versenyzőt láttam."
Drága, megválaszoltad a saját kérdésedet. Láttál férfi versenyzőt, tehát nyilván nem csak nők csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!