Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni, az ellen h a...

Mit lehet tenni, az ellen h a kutyámnak ne legyenek kicsinyei? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
szóval egy olyan kutyával pontpontpontoztak amelyik eleve egy idegbeteg állat,és nemigazán szimpatikus,és eddig mindig egy másik kutyától voltak kicsinyei,örülnék,ha most is a régebbi kutyától lennének.. lehet,hogy ostobán hangzik,sőtbiztos..de kutyák számára nincs olyan esemény utáni tablettaszerűség?:S eddig mindegyik kiskutya kitűnő házőrző lett, semmi kedvem szégyenkezni, nevelhetetlen kutyák miatt,amúgysem tudnánk kinek oda adni ,és szegény kutyuskám már 10(!) évét hagyja maga mögött..
2011. okt. 14. 15:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
1 rohadt dolgot nem tudok a kutyákról,és mingyá basztatnak.^^ nem én vagyok feleltőtlen,hanem nemülhetek egész nap mellette,nekemis ott a suli,délutáni kötelező programok stbstb.mire hazaértem akkor láttam h mivan,gondolhatjátok h mennyire örültem-.-" nem szánt szándékom az h m inden áron kiskutyákat ajándékozhassak mindenkinek.szeretem a kutyámat,és mindent megadnék neki. ivartalaníttatni nem tudom mert NINCS RÁ PÉNZ.anyának havi 70ből ki kell fizetni a számlákat,kutyának az oltást,kaját.és mire ezeket kifizettük nekünk ételre ALIG MARAD 10-15000 egész hónapra. nemvagyok holmi pénzben úszkáló szülők elkényeztetett kislánya.mondhatni nincs apám,barátaim se,és a kutyám az eggyetlen aki mindig megért.de ha elviszem ivartalaníttatni kb éhen halunk:) aranyosak vagytok h ezt akarjátok ^^ a norm.válaszokat köszönöm:) mert ha esetleg nem szétoltani próbálnátok,többre értékelném a válaszokat,de nemvagyok hajlandó ezen kiidegelni magam,hanem megyek munkát keresni h legalább arra legyen pénzem h elássam a kiskutyákat.
2011. okt. 16. 10:26
 22/25 anonim ***** válasza:

Szerinted az elmúlt 10 évben mennyi pénzbe került a kiskutyák ellátása? Szerinted ez mennyivel több, mint amennyiből megcsinálják a műtétet?

Nem bántani akarlak, mert tényleg egy kislány vagy, és hidd el, én se élek többől, mint ti, de egy egyszeri műtét, ami rengeteg egészségi gondot kiküszöbölne...?

2011. okt. 16. 10:30
 23/25 A kérdező kommentje:
de nagyon félek,hogy bármi baja lessz a műtét során,tudom,hogy nem fiatal kutyus,és nagyon féltem. könnyebb most többször keveset költeni,minthogy most egyszerre annyit.most tényleg csak reménykedni tudok h nemlessz semmi gondja az ellésnél,szükség esetén akkor hívok állatorvost..
2011. okt. 16. 10:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Keresd fel a helyi állatvédő szervezetet és kérj tőlük segítséget! Mondd el nekik is, hogy nincs pénzed a műtétre, de úgy tűnik, megtörtént a baj. Még most is tudod ivartalaníttatni, így kisterhesen. Hidd el, hogy kisebb a kockázata, mint egy ellésnek. Állatorvosi felügyelet alatt elvégeznek rajta egy rutin műtétet, ellenben azzal, hogy esetleg éjszaka, egyedül kezd el fialni és senki nem lesz ott mellette, akinek feltűnne ha baj van.

Az előbb írtad hogy mennyi elfoglaltságod van, nem valószínű hogy pont ott tudsz leni mellette. És minden egyes alomnál egyre csak nő a kockázat.

Az állatvédő szervezetek gyakran segítenek ilyen helyzetekben, megértőek és a kutya érdekeit fogják szem előtt tartani, valamint azt, hogy nekik is kevesebbe kerül most megszponzorálni egy ilyen műtétet, mint később az esetleg menhelyre kerülő kölykök oltása, féregtelenítése, gazdikeresése.

Itt megtalálod az aktuális ivartalanítási akciókat: [link]

2011. okt. 16. 11:15
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem lesz baja, ez rutinműtét, minden felelős kutyatulaj elvégezteti. Sokkal kisebb az esély bármilyen komplikációra, mint egy újabb (és újabb és újabb) ellésnél.

Akciókban 10-15 ezerért megcsinálják, nem hiszem el, hogy ezt nem lehet összegyűjteni apránként 10 év alatt...

2011. okt. 16. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!