Melyik kutyát válaszam? :D
Menhelyről szeretnénk befogdni 1kiskutyát, de 2nagyon tetszik. Az egyik fekete egy kis folt van a mellkasán nagyon cuki a feje^^ a másiknak "ronda":D a feje de színes szőrű feketés barnás fehéres a szőre, ő vékony és nem lesz nagy a bundája, a másik dagi és nagy lesz a bundája ha felnőnek...
A feketés barnás fehéres szőrű az aszem Maszatnak hívják, a másikat a feketét azt meg Hektornak.
Nem ez a kutya de a színe úgyan az majdnem:(Maszat)
Nem ez a kutya de a színe úgyan az majdnem:(Hektor)
De a mellkasán nagyobb fehér folt van:
De birok tenni képet róluk, én is a Maszatot választanám de az anyukám a nővérem meg a bátyám a Hektort akrnák. Megmondta a nővérem h "Ne ilyen ronda kutyát válaszak, legyen már annyi eszem" ezt a Maszatra értette... (valami ilyesmit mondodt)!
Hektor:
Maszat:
Ki lehetet venni a ketrecből és van ilyen nagy rét oda vittük a Hektort, a Maszatot pedig hátra vittük és ott voltunk vele... (a menhely hátulja látszik a képen)
De a Hektor feje megfog csúnyulni szerintem!:D
Mert a kutyák ha nőnek akkor nyúlik a testük a lábuk a fejük stb... Most aranyos persze de egy idő után majd nem lesz ilyen aranyos.(szerintem)
Meg ő majd nem mindig ugat amikor verekednek a Maszatal, a Maszatnak a hangját egyszer se hallottam még amig ott voltunk. A Hektornak meg igen...
Nem fog megcsúnyulni, ugyan olyanok lesznek majdnem csak a színük eltérő (tiniként nyúlnak meg de utána helyreáll a rend mint az embereknél :))
Szerintem nem lehet közülük választatni kinézetre mindketten zabálnivaló ...jellem alapján dönts már amennyire megtudtad ítélni....ha meg nem tudsz nyerjen a többség...
Nem tudok dönteni!:D
Hektor.
Maszat.
Írjátok meg válaszba h melyiket tartsam meg, csak a kutya nevét írjátok le!:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!