Melyik kutyát válaszam? :D
Menhelyről szeretnénk befogdni 1kiskutyát, de 2nagyon tetszik. Az egyik fekete egy kis folt van a mellkasán nagyon cuki a feje^^ a másiknak "ronda":D a feje de színes szőrű feketés barnás fehéres a szőre, ő vékony és nem lesz nagy a bundája, a másik dagi és nagy lesz a bundája ha felnőnek...
A feketés barnás fehéres szőrű az aszem Maszatnak hívják, a másikat a feketét azt meg Hektornak.
Nem ez a kutya de a színe úgyan az majdnem:(Maszat)
Nem ez a kutya de a színe úgyan az majdnem:(Hektor)
De a mellkasán nagyobb fehér folt van:
jajj borzalom....talán a csúnyábbat mert hátha ő ez miatt nehezebben találna gazdit és akkor tudnék aludni hogy az aranyosabbat úgy is elviszik :D
De ez függ attól is neked mennyi időt és türelme les velük foglalkozni, mert a hosszú szőrűnek kell ápolni a szőrét sűrűn a rövidnek is de ritkában elég, és a vedlés is könnyebb.....
Maszatot!
Nekem az jobban tetszik
Maszatra szavazok! Nekem is volt egy ilyen drótszőrű keverékem,aki kölyöknek nagyon csúnya volt,ő egy foxi- németjuhász keverék volt.De felnőve,egy térdmagasságú,drótszőrű,foxi fejű rajzos németjuhász színű kutya lett belőle.Ő a rút kiskacsából,hattyúvá vált.Nagyon sokan megállítottak az utcán,hogy ő milyen fajta kutya.Pedig csak keverék volt. :)
De persze tied lesz,te válaszd ki.
Bocsi de nekem a kisméretűek jönnek be. :S
Nem a kinézetet nézném hanem, hogy melyik akar jobban engem. :)
Én is majd fogok hozni kutyust pár év múlva de még anyukámnak itt az öreg kutyusa ezért nem is akarok még most hozni egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!