Mit szerezzek be egy kiskutyának mielőtt megérkezik?
Figyelt kérdés
Hamarosan egy kiskutyával gazdagodik családunk.Lakásban tartott kutya lesz.Miket szerezzek be neki?
Fekhely! Melyik a legjobb,legkényelmesebb? Tálka! Fém,kerámia vagy műanyag?
Ilyenekre gondolok.Segítsetek kérlek,mik kellenek még?
2011. okt. 12. 13:21
11/19 anonim válasza:
etető itató fekvőhely nyakörv s póráz rágócsont szőrápolási eszközök karomvágó
12/19 anonim válasza:
A karomvágást bízd állatorvosra vagy kozmetikusra, mert a kutya körmében egy bizonyos pontig erek vannak és ha belevágsz, akkor fáj neki és vérzik. Nem olyan, mint az emberi köröm. Normális esetben egyébként lekopik neki, általában nem kell vágni. (Szal sztem karomvágót ne vegyél.)
13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! 18:20-as a linket is,jót adtál meg! Megkérdezhetem,neked milyen fajta kutyád lesz? :)
Rendben,karomvágót nem veszek,igazából nem is merném neki levágni.
2011. okt. 12. 20:09
14/19 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem mindegy milyen a fekhely. Állítólag nem jó, ha nagyon puha. De ezen kívül tényleg mindegy milyen ha méretben stimmel:) Sok boldogságot a kutyuhoz, és a kutyuval is persze:)! Emlékszem én milyen izgatott voltam a kutyám érkezése előtt:)
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2011. okt. 13. 12:05
16/19 anonim válasza:
18:20-as vagyok. Nekem menhelyi kutyusom lesz az biztos de hogy fajtatiszta lesz e vagy keverék az majd ott eldől. :)
17/19 A kérdező kommentje:
De jóóó! Én nem vagyok ilyen bátor! Boldog kutyázást! :)
2011. okt. 13. 18:29
19/19 anonim válasza:
Az én kutyám kinti kutyus... Az ő fekhelye egy lavór, régi kabátokkal kibélelve. Etetője egy régi lábos, itatója egy régi, kimosott festékes vödör. Van nyakörve, bőr és bolhairtó is, bőr póráza is van. Házikosztot és száraztápot eszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!