11/23 anonim válasza:
kanadai eszkimókutya esetleg egy kis csau-csau val megfűszerezve.
(kicsit tulsújos)
12/23 anonim válasza:
akita vagy corgie. nem tudom hogy nagy testű e vagy kistestű
13/23 anonim válasza:
Ez egy Eurázsiai Maszlag Retriever
14/23 anonim válasza:
shiba,akita,ainu elhízva
semmilyen retriever nincs benne....
15/23 anonim válasza:
Jajj de édes :D Csak ,,kicsit" túltáplált :D
Shiba Inunak tűnik :D
16/23 anonim válasza:
Valami keverék. Japán akita és siba talán.....
17/23 anonim válasza:
Akita és szerintem Meki mellett lakik :) Szegény,pedig olyan aranyos.
18/23 anonim válasza:
Ilyen fajta. Azaz akita inu.
A gazdáját meg, aki túletette megkínoznám, mert ez is állatkínzás. Nyomorult állat. Sírnék ha csak ránézek.:(
19/23 petrusi válasza:
Blue11:
A belinkelt kutyák, amik állításod szerint olyan szilárdan golden retriver, az egyáltalán nem az. Ha nem értesz hozzá, ne írj semmit ide.Azok a kutyusok fajtatiszta SHIBA INUK!!!
20/23 anonim válasza:
Na-na..álljunk meg egy szóra én azt mondtam KEVERÉK..és MÁS mondta azt hogy golden,és belinkeltem hogy milyen is egy golden..ne haragudj de 10 év kiállításra járás után senki ne mondja,hogy nem értek hozzá..nem vagyok profi,de valamit kanyítok a fajtákhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!