Megölheti a kutyámat a bánat?
Van egy elég idős, közel 11 éves labradorom.
Úgy olvastam, h 10-13 év az átlag élettartama az ilyen kutyáknak. Imádom a kutyámat, és persze én is azt szeretném, ha minél tovább velünk lehetne, de úgy tervezem hogy jövőre 1 évre külföldre megyek, ahova nem vihetem.
Viszont nem egyedül élek, hanem férjemmel, két gyerekünkkel, a kutya őket is szereti, de engem tart gazdájának, mindig nekem örül a legjobban, ha elmegyünk nyaralni stb.
Ők itthon maradnak, csak én mennék el egy évre, max. két hétre jönnék haza ezidő alatt.
Félek, hogy annyira hiányoznék neki, hogy belebetegedne a bánatba és az öreg kora miatt nem élné túl.
Nem bírnám elviselni a gondolatot, hogy én egy évig távol vagyok, ő meg közben meghal itthon.
Vagy hülyeség ez az egész?
Eddig nem is gondoltam erre, csak a szomszédban lakott egy idős férfi a kutyájával, meghalt a férfi és most a kutyája nagyon-nagyon beteg. Lehet, hogy nem éli túl.
Sajnos igen, van olyan, hogy a kutya belehal a bánatba.
A rendőrkutyák a nyugdíjazásul után (8-9 évesen történik) általában hónapok alatt kimúlnak úgy, hogy egyébként semmi bajuk.:(
Mindenképpen kihagyhatatlan ez az egy év?
Tuti, nem lehet megoldani, hogy Veled legyen a kutyád?
ettől tartottam én is, mert hallottam már hasonlót :(
a kutyám nem jöhet velem, de komolyan számításba fogom venni, hogy elmenjek-e... talán egy "átlagember" hülyeségnek tartaná, hogy kihagyjon valaki egy ilyen lehetőséget egy kutya miatt, de szerintem a kutyabolondok és azok, akiknek van "igazi" kutyájuk, ezt megértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!