Sos! Sos! Megvágta a kutyám a lábát? (a többi lent)
A kutyusom szétvágta a lábát,látta állatorvos,besprayezte,beporozta,azt monda jó lesz
ne foglalkozzunk vele!A falunkban csak ő törődik a kutyákkal!De én mégis sajnálom szegényt,a vére már nem folyik,mégis olyan szomorú a szeme,néha reszket szegény!
:((((
Attól függ, a gyógyulás hossza, hogy milyen típusú a seb.
Ha a sebszél keskeny, akkor 1-2 nap után kutya baja se lesz. Ha nagyobb felületű, de nem mély, akkor sincs nagy baj, de kicsit tovább tart majd, és a kutya is rosszabbul fogja érezni magát. Ha mély és széles sebszélű a seb, akkor már komolyabb a gond, de akkor a doki sem hagyta volna úgy.
Hagyjad békében, nem lesz semmi gond. A kutyanyál enyhén antibakteriális hatású, nem fog olyan könnyen elfertőződni sem, te pedig ne engedd piszkos helyre, többet nem tehetsz.
Eddig még a kutyaházból sem volt hajlandó kijönni,na most kijött,evett is picit,sétál az udvaron.
Köszönöm,hogy írtok nekem,én csakis akkor aggódom ha úgy érzem,hogy nagy a baj!
Eskü,a gyerekeimnél is már csak akkor parázok be amikor
valami nagyon nem jó!
Oké, nem kell bizonygatnod nekünk a gyereknevelési módszereidet :)
Biztosan jó anya vagy, csak próbálj meg minél többször higgadtan gondolkodni. A legnagyobb bajban is, hiszen legtöbbször akkor számít a legtöbbet.
Köszönöm mindenkinek aki írt nekem!:)
Már kezd jobban lenni a kutyus,most láttam,hogy egy törött cseréppel vágta meg a lábát.
Don't panic!!!
Ha a kutyának vagy a gyereknek valami baja van, előbb intézkedünk, aztán ráérünk sírni egyet.
Igen, reszkethet a vérveszteségtől, de gyanítom, hogy inkább rájátszik egy kicsit, hogy babusgasd még. A fájdalomtól is reszkethet. Ellátták a sebet, az orvos azt mondta rendben van, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, hiszünk neki. ;-) Figyeld, hogy ne piszkálja, ne nyalogassa. Egyelőre más teendőd nincs. Jobbulást neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!