Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya otthon egyedül 8-9 órát...

Kutya otthon egyedül 8-9 órát hogy visel?

Figyelt kérdés
Szeretnék a lakásba egy kutyust, de mivel dolgozunk, délután fél5-ig egyedül lenne. Nem bírná ki, ugye?
2011. okt. 7. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az elejétől kell hozzászoktatni és úgy,hogy mindig egy kicsit többet hagyod magára. ha sír vagy kapar nem szabad hozzá bemenni csak ha már megnyugodott. mi rádiót kapcsolunk neki ha egyedül van mert így nem a külső zajokra figyel és nem ugat.a fajtaválasztás sem mindegy utána kell nézni. nekem cavalier king charles spánielem van, ezt a fajtát bátran ajánlom.

http://www.youtube.com/watch?v=aZQExfeGuv0

2011. okt. 7. 14:31
 12/14 anonim válasza:
LEHET.Ugyan nekem mèg nem volt kutyám(de,nagyon szeretnèk eggyet)a családomban viszont több kutya tulajdonos is van.Kölyök korában,ha megtanítod neki megtanulja!Ki-be járkálsz az ajtón nem nèzel rá Nem simogatod meg.Kibírja.
2014. jan. 15. 15:22
 13/14 anonim válasza:
Szia ! Én még iskolás vagyok nyári szünetbe nagyon sokat foglalkoztam vele aztán 4 hónaposan eljött a suli és jól bírta de még nem volt szoba tiszta de nagyon nem csinált kárt a piacon kakin kívül ő egy benti havanase !!!
2017. okt. 18. 07:38
 14/14 anonim válasza:
Jól bírják viszont nem árt ha van egy társa pl.: macska. Nyilván össze kell őket szoktatni meg mondjuk egy roti mellé nem jó egy macska de gondolom nem rottweilert akarsz tartani. A másik megoldás hogy bekapcsolva hagyod a rádiót.Arra figyelni kell, hogy rengeteg kutya fél egyedül érdemes kitapasztalni mondjuk átmész egy másik helyiségbe egy időre és bezárod az ajtót.
2018. ápr. 6. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!