Kutyusomat megműtötték mert daganata volt a hasában, és kihúzgálja a varratot 1-2 nap alatt, már 2-szer varrták össze és most megint. Mit lehet tenni?
Igen, a póló is jó, ha megcsináljátok úgy, hogy ne mozdíthassa el.
Egyébként nem gáz izgága kutyánál sem. A nagymamám kutyáján ma egy hete van gallér, neki azért kellett, mert minden éjjel átszökött a szomszédba, ott összeszedte a többi kutyát, majd bandázni indultak - aztán múlt hét kedden fennakadt a kerítésdróton a hasával, a drót pedig jó mélyen felhasította neki, hajszálhíján a szervekig a szöveteket a hasán. :SS
Hiperaktív egy kutya, ezért most nálunk van - de a 3. napra már nem érdekelte, hogy rajta van a gallér.
Mi nagyobb méretűt kértünk rá, így nem tudja birizgálni a tölcsér szélével a varratokat, mert túl van rajta. Emiatt kicsit talán tovább tartott megbarátkoznia vele, de amúgy eleven, meg minden :) Nem kell félni a gallértól! :)
Sétánál mi is a szukánkról levettük a gallért az ivartalanítás miatti varratoknál, és pólót tettünk rá egyébként, de ahhoz túl béna vagyok, hogy átszerkesszem állandó használatra... Valamelyiket mindenképp csináljátok!
Az meg, hogy a legtöbb kutya nem macerálja, b@romság. Nem is értem, hogy miért nem jutott eszébe adni egyet nektek, amikor már másodszor vagy harmadszor vittétek sebvarrásra :/
Így van, valami régi pólót eszkábálj össze úgy, hogy rá tudd tenni (nagyon hülyén fog kinézni, előre szólok:D) és ne férhessen a varratokhoz. Könnyen elfertőződhet.
Nem tudnátok megoldani, hogy pár napig folyamatosan felügyeljétek?
Én is mindig pólót szoktam adni a lányokra ilyenkor.
A hátán megcsomózom, hogy ne csúszkáljon el.
De az orvos le is szokta egy nagyon széles ragtapasszal ragasztani a varratokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!