Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyusomat megműtötték mert...

Kutyusomat megműtötték mert daganata volt a hasában, és kihúzgálja a varratot 1-2 nap alatt, már 2-szer varrták össze és most megint. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 17:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ja tölcsér azért sem jó,mert pl. kicsit éles a széle és azzal is tudja piszkálni,mi leragasztottuk a szélét,de még így is megoldotta magának...
2011. okt. 5. 17:25
 12/16 MME ***** válasza:

Igen, a póló is jó, ha megcsináljátok úgy, hogy ne mozdíthassa el.

Egyébként nem gáz izgága kutyánál sem. A nagymamám kutyáján ma egy hete van gallér, neki azért kellett, mert minden éjjel átszökött a szomszédba, ott összeszedte a többi kutyát, majd bandázni indultak - aztán múlt hét kedden fennakadt a kerítésdróton a hasával, a drót pedig jó mélyen felhasította neki, hajszálhíján a szervekig a szöveteket a hasán. :SS

Hiperaktív egy kutya, ezért most nálunk van - de a 3. napra már nem érdekelte, hogy rajta van a gallér.

Mi nagyobb méretűt kértünk rá, így nem tudja birizgálni a tölcsér szélével a varratokat, mert túl van rajta. Emiatt kicsit talán tovább tartott megbarátkoznia vele, de amúgy eleven, meg minden :) Nem kell félni a gallértól! :)

Sétánál mi is a szukánkról levettük a gallért az ivartalanítás miatti varratoknál, és pólót tettünk rá egyébként, de ahhoz túl béna vagyok, hogy átszerkesszem állandó használatra... Valamelyiket mindenképp csináljátok!

Az meg, hogy a legtöbb kutya nem macerálja, b@romság. Nem is értem, hogy miért nem jutott eszébe adni egyet nektek, amikor már másodszor vagy harmadszor vittétek sebvarrásra :/

2011. okt. 5. 20:05
 13/16 MME ***** válasza:
Egy nagytestű kutyákra való gallér 1500 Ft csak egyébként :)
2011. okt. 5. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Így van, valami régi pólót eszkábálj össze úgy, hogy rá tudd tenni (nagyon hülyén fog kinézni, előre szólok:D) és ne férhessen a varratokhoz. Könnyen elfertőződhet.

Nem tudnátok megoldani, hogy pár napig folyamatosan felügyeljétek?

2011. okt. 5. 20:38
 15/16 Akiteki ***** válasza:

Én is mindig pólót szoktam adni a lányokra ilyenkor.

A hátán megcsomózom, hogy ne csúszkáljon el.

De az orvos le is szokta egy nagyon széles ragtapasszal ragasztani a varratokat.

2011. okt. 7. 19:34
 16/16 anonim válasza:
Követeld az orvostól azt a tölcsért!! :D
2012. márc. 20. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!