A kutyáknak "vonzóbbak" az ugyan abba a fajtába tartozó egyedek?
Szia!
Nekem kínai meztelen kutyusom van.Ő kizárólag csak meztelen kutyussal "barátkozik", még a meztelen keveréket sem tűri meg.Ezen a fajtán belül ez nem ritka.Viszont a skótjuhász kutyum minden kutyussal szívesen barátkozik.
Üdv.
Szerintem igen, az azonos fajtájú kutyák jobban elvannak egymással, jobban megértik egymást, így jobban is "vonzódnak" egymáshoz. Már csak azért is, mert nagyon hasonlók a szokásaik, a mozgásuk, a játék stílusuk.
Pl az én kutyám nem szereti a goldeneket (egyszer volt egy ilyen kutyussal összetűzése). Messziről kiszúrja őket, és hiába jönnek haverkodni hozzá, Ő elutasítja a közeledésüket, nem haverkodik velük.
A volt németjuhászom egyszer (na jó, többször...)felcsinálta a szomszédok kutyáit, azért is kellett ivartalanítani. Na, volt egy nagyon csúnya szuka kutyus, rémesen elhízott stb. Itthon viccelődtünk is, hogy neki mindegy, csak lyuk legyen... Aztán láttuk, ahogy egy kankutyánál próbálkozik :D
Később, mikor már ivartalanítva volt, akkor meg a kankutyák próbálkoztak nála...
Szóval, enyémből kiindulva, nem sokat számít, de gondolom ahogy minden embernek más az ízlése, ez igaz kutyákra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!