Kutya szembetegségek? Többi lent.
Arra gondolsz,amikor a harmadik szemhéj begyullad,megdagad?
Én kiskutyámnak mind a két szeméből kivágták. Egyiknél elaltatták,úgy vágták ki,árát már nem tudom,régen volt. A másiknál csak érzéstelenitették a szemét (valami folyadékot spricceltek a szemébe) És lecsippantották a dudort.
Hú, hát nekem pedig azt mondták, hogy tilos kivágni, mert szárazszembetegsget okozhat és élete végéig csepegtethetem a műkönnyet.
Több orvossal konzultáltam, köztük az egyetem szemorvosával is, végül a műtétet a saját dokim csinálta meg, de ebben mindannyian egyetértettek.
Felnyitották alul a szemét, és bevarrták az eredeti helyére. Elvileg újra kijöhet, de nálunk szerencsére nem jött ki, és azt mondta a dokim, hogy az ő praxisában sem fordult elő.
Amikor a másikon először kijött, akkor már okosabb voltam, és azonnal futottam a dokihoz, és az krémezésre elmúlt. Mindenképpen meg kell műttetni, mert különben folyamatos gyulladást okoz a szervezetében.
Én asszem 35 ezret fizettem, utána még két hétig kenegetni kellett és enniy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!