Voltmár nektek olyan, hogy a kutyátokat más fajtának illetve más állatnak nézték? Kíváncsi vagyok :D
Igen.. volt..
A fekete németjuhászomra mondta egy nagyon okos, hogy az nem lehet németjuhász (pedig felnőtt, kifejlett, gyönyörű állat), mert a németjuhász nem ilyen színű (rajzosra gondolt az okos).
Sőt.. volt hogy párom ordas németjuhász kölykére (ami szintén gyönyörű kiskutya) mondták ugyanezt. De olyan okos is akadt, aki azt mondta rá, hogy belga juhász.
Hááát.. az ilyeneknek csak gratulálni tudok.
Egyszer átmenetileg volt nálam egy hovawart, a gazdiék jó ismerősöm, de nyaralni mentek és nem tudták hova tenni a kutyust. Na egy sétánkon egy fazonnak nem tudtam megmagyarázni, hogy ez nem golden retriever, sőt, ki is röhögött, mondván, hogy nem tudom milyen kutyám van. (a kérdéses eb törzskönyvezett, neves kennel, szőke gyermeke)
Illetve többen megjegyezték, hogy milyen fura golden, és mikor javítani akartam őket, csak kérdőn néztek rám, szerintem komplett hülyének, vagy bunkónak könyveltek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!