Mit vegyek neki? (rrröööövvviiiddd)
ma van a kiskutyám 1.szülinapja:)mit vegyek neki? kis testű fekete ivartalanított szuka.
Köszi a válaszokat:)
A kutyáknak minden nap ugyan olyan fontos,
Ők nem értik mi az a szülinap, fogalma sincs.
Inkább foglalkozz vele minden nap, és ne ilyen hülyeségeken törd a fejed, hogy "szülinapja van"!
valami kicsi nasit vagy
játékot vagy
valami olyat amire szüksége van pl.:-kosát vagy szőnyeg
-póráz vagy nyakörv
-tál
vagy amit szeret!!!:D
A hám, nyakörv, póráz neki nem ajándék.
Vidd el egy nagy sétára valami új helyre, vagy vegyél valami játékot, vagy fincsi kaját. Én olyat szoktam venni hogy 4 db kis tonhal konzerv, az olyan 800-900 forint körül (tecsóban, osanban) Nem a Riomare, hanem valami más gyártmány, kék papírban van. Azt vedd, ami nem olajos, hanem a saját levében van.
A kutyám imádja, és a tonhal nagyon egészséges. Hetente 2 konzervet kap, és nem adok mellé már mást, mert az bőven elég neki:)
Jó egészséget és hosszú életet kívánok a pöttöm kutyuskádnak!
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:33
Persze, hogy nem érti, és neki ez a nap is ugyanolyan, mint a többi, de ha valami különleges dolog történik, aminek nagyon nagyon örül, az miért baj? A kérdező biztos sokat foglalkozik a kutyájával, de most majd lesz egy nap, amikor még többet lesz a kutyusával, és még tartalmasabban és boldogabban töltenek el egy napot.
Én minden évben elmegyek túrázni a kutyámmal a szülinapján. Viszek neki is valami finomságot, aztán leülünk, megebédelünk egy tóparton, vagy egy tisztáson. Kifekszünk a fűbe, és jól megölelgetem.
Együtt töltjük az egész napot, és örülünk egymásnak. Ennyi a lényeg:)
Ha lepontoztok - mint ahogy jelenleg 29%-on állok a válaszommal - akkor is fenntartom, hogy a kutyát nem emberként kell szeretni.
Mondom ezt azért, mert szeretem a kutyákat, és rossz látni a sok rosszul tartott, agyonszeretgetett kutyát. Hozzájuk kéne jogosítvány (meg a gyerekekhez), nem pedig az autóhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!