Kitti-Molly kérdése:
Játék közben felugrott és hanyatt esett a kicsi Yorki babám. Sokkot kapott így fájdalomcsill. és nyugtatót adtak neki miután hazajöttünk állandóan pisil. Ez normális? Nos az injekció után nem jut el a pelusig. Kinek van ilyen tapasztalata? SOS!
Figyelt kérdés
11 hetes és nem mellesleg szó mi szó szobatiszta 90% -ban.2011. okt. 1. 23:39
11/13 anonim válasza:
Nem védeni akarom a kérdezőt - ez a "yorki baba" tényleg elég kiakasztó- de az én kutyám is esett már le a kanapéról úgy, hogy a hátára, és nem egy orvos vizsgálta, mert úgy nézett ki, hogy a gerince megsérült az eséskor. Szerencsére nem lett komoly baja.
12/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! :) Egy két kivételt tekintve senki nem a kérdésre válaszolt,utalt,hanem...! Kaptam hideget meleget!
Nos! Nem vagyok BARBY,nincsenek műkörmeim,és pláza cica főként nem. Azért baba mert pici még. Tény ő is eset már sokféleképpen,sokszor,mert mindentől nem óvhatom és nem is akarom. Félre tartotta a fejét,lógott a nyelve....! Nem kókler orvos volt,és azóta minden rendben van a kutyussal! Köszönjük szépen!
2011. okt. 3. 17:50
13/13 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy én eddig azt hittem itt komolyan veszitek a kérdéseket. Ha már arra vetemedtek hogy gépeltek pár sort,gondolkozzatok előtte. Tök jó lehetőség ez arra hogy számotokra idegen embereket lehordjatok mindennek,de a túloldalon is egy hozzátok hasonló ül! Szeretem a kiskutyám és az orvos azért van hogy segítsen ill. megnyugtasson. Ma nincs oka rá nyilván nem olt be egy állatot sem. Aki nem szitkozódott hanem próbált segíteni annak külön köszönöm! Sziasztok!
2011. okt. 3. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!