Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megpróbáljam? (Kérdésed túl...

Megpróbáljam? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagypapámnak van egy kutyája aki most kb. 14-15 éves és mindig csak az elkerített helyén volt, mozgott, tehát nem volt sétáltatva. A kutya nagytestű olyan 40-45 kg. Azon gondolkoztam hogy esetleg elviszem sétálni csak anya szerint lehetetlen lenne mert rángatna ugrálna stb. Szerintetek érdemes lenne azért megpróbálnom?
2011. okt. 1. 18:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is vidd! Ha ilyen energikus, kell is neki a séta, hisz minden kutyának kell...mifelénk is volt egy öreg kutya, ő sem volt soha sétálni. Én persze kezelésbe vette :D...ő nem tűnt olyan energikusnak, mint ez, de ahogy rátettem a pórázt, nyomban húzott...4-5 hét után elpusztult, de legalább nem mondhatom azt hogy annyira szörnyű élete volt..hála nekem :)
2011. okt. 8. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!