Ez az étrend jó lesz a kutyámnak?
Fehérje: főtt hús (izom, belsőségek), főtt tojás.
Zsír: lazacolaj.
Szénhidrát: főtt rizs vagy főtt burgonya.
Alkalmanként főtt zöldségekkel.
Kiegészítés: VetriCare GF 600 és Immunovet.
Linkek:
Köszönöm a segítséget :)
kedves akadékoskodók!
melegen ajánlom, hogy olvassátok el kétszer is (a biztonság kedvéért) az összes hozzászólásomat, hogy ne csináljatok magatokból tököt.:))
én az állatorvos véleményét kértem ki, mert az előző közép-ázsiaim 2 éves koráig másnál élt maradékokon, utána sajnos nálunk sem kapott vacak tápon és maradékon kívül sok egyebet... 8 évesen el is pusztult csontrákban.
én főztem is volna a kutyákra, de a doki azt mondta, a legtutibb, ha Happy dogot kapnak és pont.
kifejtettem már fentebb a helyes táplálásról szóló véleményemet is, természetesen olcsóbban is meg lehet oldani, ha valakinek megfelel ez a lutri.
attól még nem kell rátukmálni a kérdezőre, aki (hál' istennek) úgy látszik, még túlzottan is szívén viseli a kutyája egészségét.
Höhhö!!
Ezzel nem értek egyet. Az én német juhászom 15 évig élt tápon és húson egyéb hozzárakott vackokon kívül. Teljesen egészséges volt, és boldog kiegyensúlyozott. Akkor ezek szerint tényleg valami rongy táppal etted!
mondom, hogy LUTRI.
nekem is volt olyan kutyám, aki maradékon élt 14 évig, és a szomszéd kutyája már idősebb, mint 20 éves!!!! (születésemkor már kifejlett volt, én most 21 éves vagyok.)
de ettől még rengeteg ellenpéldát is ismerek, amikor a kutya rákos lett, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!