Meg lehet fürdetni sima meleg vízzel pár napos babakutyusokat? Borzalmas koszosak, és büdik.
Szerintetek akik kivágják a kukába a 3-4 napos kölyköket,azok mellékelik mellé az anyakutyát is?
Ki fogja szoptatni? Én, jobb híján.
Komolyan nem értem,hogy miért kell nekem esni. Mi az,hogy elértem a célom?
Langyos vízben utána száraz meleg helyre rakod őket hogy meg ne fázzanak.
A helyüket tisztísd naponta így kopnak a bolhák ,)
És ha nem tápszerrel szoptatod őket akkor felforralod a tejet mellé kamilla teát össze kevered 1:3 arányban (3rész tej 1 víz) és rakhatsz nekik bele szölő cukrot.
Sok sikert! :)
Részemről minden tiszteletem a Tiéd!
Remélem, sikerül felnevelni őket! Írd majd meg kérlek, hogy mi lett velük! :)
Én sem értem miért kell bántani a kérdezőt...Valószínű el sem olvastátok mit írt lejjebb..Kidobták őket és Ő megmentette az életüket,ezért cserébe ez a hála,hogy össze-vissza szídjátok? Van nektek szívetek,vagy netalántán ekkora állatbarátok vagytok?
A kérdésre válaszolva:
Langyos vízzel és cica-kutya samponnal nyugodtan átfürdetheted őket,aztán bugyoláld be száraz,de meleg törölkörőbe és lassan,óvatosan masszírozva itasd fel a vizet a bundájukról.
Gondolom a szemük még csukva van,a kis drágáknak..Én megkérdezném az állatorvostól mit adjak nekik enni.
Egyetértek az előzőkkel.Sok sikert a felnevelésükhöz :)
Ha van időd,kérlek meséld el hogy vannak,és ha lehet csatolj majd képeket is,kíváncsi vagyok rájuk.
Jó kutyázást :)
Ja és: undorító h szerencsétleneket csak úgy kidobják..kíváncsi lennék,mihez kezdene,ha az ő gyerekét hajítanák ki egy kukába :@
Mivel a kérdésbe nem írtad bele, így ugye elképzeled, hogy mi is elképzeltük, hogy valami disznóólban szaporodnak a kutyák?
Borzalmas, hogy élve képesek a kukába dobni szerencsétleneket.
Úristen ki esett neked?
Megkérdeztük,hogy mégis,hogy fogod őket szoptatni?
Ennyi.
Te a dajka hogyan fogadta? Csak úgy beraktátok mellé és kész? Nem zavarta el őket? Neki is éppen kölykei voltak? Észrevette egyáltalán a létszámnövekményt?
Anno mi egyszer egy macskával jártunk úgy, hogy egyszercsak 2-vel több fekete lett nagyot néztünk, nem értettük a dolgot, aztán kicsit több fénynél kiderült, hogy... aha.... 2 döglött vakondot hozott a kicsiknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!