Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a palotapincsiket?

Figyelt kérdés
Mindenki ronda, nyomott orrú, agresszív görcsöknek hívja őket. Nekem is van egy palotapincsim, soha nem harapott még meg senkit, nem szokott morogni se, nagyon játékos, és egy kis cukorfalat. Nemrég kölykei is születtek. Nem értem miért kell utálni ezt a fajtát.
2011. szept. 30. 12:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ő az enyém:

[link]

2011. szept. 30. 15:21
 12/20 anonim ***** válasza:

jaj de megeszem ezt a kis porontyot:D

Ha valaki gyűlölködve tud ránézni, azt megtapsolom:D

(a másik képfeltöltéses gazdi:D)

2011. szept. 30. 15:25
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

a palotapincsik furik , csak a pekingit nem szeretem

a sima palotapincsi kis imádni való , okos , furfangos, ismerősünknek van 1 palotapincsi és 1 csivava . és amikor a palotapincsi(picur) játszik a labdával, akkor amikor a csivava(kevinke)elakarja venni tőle a labdát a palotapincsi elfordítja a fejét és kanyarodik xd

2011. szept. 30. 15:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Minden palotapincsi pekingi :)
2011. szept. 30. 15:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Én nem utálom őket. :) csak utáltam...azért mert kiskoromba, az egyik barátomat megharapta egy kóbor.. de az csak egy kutya volt...a többi nagyon aranyos :)
2011. szept. 30. 16:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem is csak rossz tapasztalatom van velük. Kezdve a szomszédéval. Az a kutya folyton idejár sz*rni, azóta is, hogy nálunk is van kutya, aki persze hozzászokott kiskorától ehhez a kutyához, így beengedi. Ez meg átjön, aztán nekiugrik az enyémnek, miután teleaknázta a kertet.
2011. szept. 30. 16:45
 17/20 A kérdező kommentje:
De ilyenek minden fajtában vannak, nem?
2011. szept. 30. 16:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nekem tetszenek a palotapincsik, egyáltalán nem utálom őket. Olyan kis cukik! :)
2011. szept. 30. 20:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintm a legtöbb probléma az,hogy egy időben nagyon divatos volt(akár most is) és amellett h szarrá szaporították és persze onnan vettek kutyát amik ideggyengék voltak ezért haraptak, mivel kicsi, azthitték jaj de egyszerű kutya nem is kell vele foglalkozni elvan dísznek,ígyhát rlvadultak,amúgy egy értelmes ember nem utál meg egy kutyajaftát egyetlen egyedtől
2012. júl. 5. 17:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Meg Magyarországon egy bizonyos etnikum nagyon kedvelt fajtája, ami sok ellenérzést vált ki az emberekben.
2012. júl. 5. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!